Mila Ximénez acusa de masclista a Carlos Lozano

La col·laboradora de 'Sálvame' titlla el presentador també d'"oportunista" i "gladiador de la mentida"

 

La televisiva Mila Ximénez ha acusat de masclista el presentador Carlos Lozano. En un post al seu blog de la revista 'Lecturas', escriu: "Hi ha coses i actituds que em treuen de polleguera. Sobretot els que van de purs i crítics amb la nostra feina, però després es posen el vestit de feina i s'asseuen a disparar a boca de canó. Llavors, jo em creixo i surt la franctiradora que porto dins. Em moc amb frikis, perdedors, ansiosos de tele. Però alguns van de cares, i això em fa sentir cert respecte per ells. El que no suporto és als puristes que vomiten en banys aliens i culpen al que ve després". 

 

Seguidament, Mila ja explicita que parla de Carlos Lozano: "Parlo de Carlos Lozano, un oportunista, un gladiador de la mentida i expert artesà del rentamans que vol vendre'ns. Quan desapareix, el troba sempre l'equip del 'Deluxe'. El seu negoci fa molt temps que és vomitar en directe les clavegueres amb la mare de la seva filla i aquesta parella d'entrades i sortides en la seva vida, que ven com un comerciant avesat. Lozano va d'educat i és molt 'cutre' en els seus comentaris. Té gestos de cavaller, però no pot evitar que li surtin els del barri dels seductors de saldo. Juga a la picada d'ullet de l'èxit amb la ganyota del fracàs, i se li nota. És un personatge sense acolorir, perdut en els seus propis dibuixos sense forma. El seu llenguatge, quan parla de les seves dones, sona malament".

 

És en aquest moment quan la col·laboradora de 'Sálvame' carrega encara més: "Expel·leix un masclisme i un menyspreu que em mou i m'agita contra ell. L'espectacle que vaig veure dissabte em va semblar de serial barat i esperpèntic. Una parella o ex, ja no ho sé, vestida d'inca i un homenot assegut al plató escopint les seves misèries sense el més mínim pudor. Al final va quedar clar, almenys per a mi, que els tres han creat una societat limitada on l'ingrés és el més important i posen a disposició d'aquesta finalitat tot el que calgui per seguir augmentant-ho".

 

 

I conclou Mila: "Carlos Lozano s'asseu as platós volent posar diferències entre ell i els altres. Però, lamentablement, ja ha quedat clar que, per molt que llogui disfresses per a l'engany, és obvi que s'equivoca de talla i això el delata. Així que espero amb certa curiositat el nou lliurament de material d'aquests venedors de mercat ambulant d'alcoves. Estic segura que no ens faran esperar molt, si l'oferta els encaixa".

 

Comentaris