Unes sorprenents fotos de Miki sense samarreta revolucionen 'Eurovisió'

Poc més de 48 hores. El terrassenc Miki Nuñez es prepara per representar Espanya a la final d'Eurovisió d'aquest dissabte. Els primers assajos han fet les delícies dels fans, que aposten per un bon lloc a la classificació. Amb una posada en escena acolorida i una cançó que s'enganxa, sembla que compta amb opcions. Aconseguirà més vots que en les darreres edicions?

De moment se centra a perfeccionar els últims detalls, assajant i assajant. La primera semifinal va servir d'escenari perfecte per donar-se a conèixer una mica més, oferint una bona imatge en una entrevista que va treure a la llum el seu nivell d'anglès.

Ara bé, el presentador va fer que es posés vermell en ensenyar una fotografia en la qual es podia veure el Miki sense samarreta tot fent gala d'abdominals treballats. 

Des de llavors que la xarxa va boja per buscar més fotografies del cantant. Una tasca que ha estat fàcil gràcies a una companya d'en Miki, membre de l'equip que l'acompanya a Israel... i és que ha compartit un parell de fotografies del jove en banyador.

Sembla que entre actuació i actuació tenen temps de fer turisme i refrescar-se:

 
Miki OT en banyador  instagram

@maryvillafaina

Miki OT en banyador 2  instagram

@maryvillafaina

Aquesta nit s'emet la segona semifinal del festival, amb la qual cosa s'acabarà de configurar la llista completa de països participants. Com anirà la final? Triomfarà en Miki? Oferirà una bona imatge? 

 

Comentaris