L'exparella de Miguel Bosé, contra ell: "Els nostres fills estan patint"

Nacho Palau ha trencat el seu silenci, una setmana després de la inesperada aparició pública de Miguel Bosé acompanyat dels seus dos fills. L'exparella del cantant ha denunciat que els hagi exposat d'aquesta manera, sobretot tenint en compte que els van extorsionar fa uns mesos amb fotografies que havien aconseguit d'ells. 

Recordem que l'escultor no va quedar molt bé amb l'exitós artista, ja que es troben immersos en una batalla judicial per la custòdia dels quatre fills que tenen en comú. El tret diferencial d'aquest cas és que dos dels nens són fruït de la inseminació del pare i els altres dos, de l'altre. Fent cas a això, el jutge va determinar en un primer moment que cadascú es quedés amb els fills que havia engendrat. El problema? Que ells s'han criat sempre com a germans, per la qual cosa pateixen molt aquesta separació. Que ja no és que visquin a cases diferents, a tot això, sinó que també hi ha molts quilòmetres de distància perquè Bosé viu amb els dos nens als Estats Units.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Con mis hijos Tadeo y Diego en el estreno mundial de Godzilla en Los Ángeles #GodzillaMovie @godzillamovie

Una publicación compartida de Miguel Bosé Oficial (@miguelbose) el

Que ara hagi decidit anar a una catifa vermella amb ells, no ha fet gens de gràcia a Palu. En una entrevista exclusiva a 'El País', l'escultor ha assegurat que li fa "molta pena" la situació: "Miguel ja està acostumat, però els nens no. He de ser prudent, perquè no vull fer mal a ningú ni muntar un circ amb un tema tan seriós. Només vull reivindicar la meva situació. M'encantaria explicar-me, però no puc. He estat amb una persona pública i ara hi ha una situació molt desigual. Només em preocupa el patiment dels nens".

Fins ara no s'han passat cap mena de pensió alimentària, el que podria canviar arran del nou judici. De moment, Nacho Palau només demana poder veure els seus altres dos fills: "Vull poder decidir pels meus fills. No vull dir que cap dels dos sigui millor pare, només em queixo de les circumstàncies. Adoro els meus quatre fills i estic desitjant poder abraçar els altres dos, a qui ara no veig. Ivo i Telmo troben a faltar els seus germans, i suposo que passarà el mateix a Tadeo i Diego respecte a mi".

 

Un dels riscos del judici és que el jutge consideri que un dels dos pares s'ha de quedar amb la custòdia dels quatre fills, el que preocupa a Nacho: "Conec el risc, però lluito perquè els nens creixin com a germans ja que han viscut així des que van néixer. És important que siguin germans iguals amb els mateixos drets legals".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aquí frente a la pizarra y hojarascas con dos chicos guapísimos. #MB  @jessicache

Una publicación compartida de Miguel Bosé Oficial (@miguelbose) el

La seva situació econòmica des que ha tallat amb Bosé no és pas bona, a més a més: "M'he quedat amb una mà davant i una darrera. Segurament per confiat, perquè mai no he estat un interessat en aquesta relació".

Com acabarà la cosa? Es calmarà?

Més informació
 

Comentaris