Contundent al·legat de Miguel Ángel Revilla contra els llaços grocs

Miguel Ángel Revilla és un dels comodins preferits de Pablo Motos. El president de Cantàbria ha acudit en moltíssimes ocasions a 'El Hormiguero', gràcies a la complicitat que l'uneix al presentador. El programa d'Antena 3 confia en ell com a sinònim d'audiència, a més a més, ja que és habitual que les seves entrevistes aconsegueixin reunir un bon grapat de teleespectadors. 

La conversa d'aquest dimecres els ha tornat a fer líders, amb un bon 16,7% de share. Per què? En gran part, per les declaracions polítiques de Revilla.

Miguel Ángel Revilla  Antena 3

Miguel Ángel Revilla a 'El Hormiguero' /  Antena 3

Mai no es talla, el que sembla que agrada a l'audiència. Quina bomba ha deixat caure en aquesta ocasió? Un atac contra els llaços grocs. El president considera que aquest símbol independentista només fa que separar els catalans: "El llaç groc separa, és el símbol de la desunió".

 

Unes paraules que ha deixat anar en ensenyar el seu invent, un pin en forma de groc amb els colors de la bandera de Cantàbria: "Això no es ven perquè un cor no es pot vendre, es dona. Davant del llaç groc que separa, aquest és un cor que uneix. El cor de Cantàbria. Vull que aquest sigui el símbol de la unió, no de la desunió com el llaç groc". 

Miguel Ángel Revilla 'El Hormiguero' Antena 3

Antena 3

El que va motivar-lo a fer una oda a la seva terra: "Cantàbria és una regió oberta, no es considera més o menys a ningú. Allà tothom se sent acollit. És una terra on no hi ha estrangers, perquè tothom que estima Cantàbria és càntabre". Una clara crítica cap al símbol independentista que de ben segur que no ha fet gaire gràcia...

 

Comentaris