Ruptura inesperada: Miguel Ángel Muñoz i Ana Guerra tallen després de dos anys

Miguel Ángel Muñoz i Ana Guerra han trencat després de dos anys de relació. L'actor i la finalista d'OT mai no van voler fer cap mostra pública del seu amor, mantenint en tot moment un perfil molt discret. Els paparazzi els havien enxampat diverses vegades, però, el que els va forçar a confirmar que estaven junts. Ara és la revista 'Semana' la que anuncia en exclusiva que han decidit tallar.

Expliquen que ho haurien decidit fa un temps, concretament amb l'inici del confinament. Hauria estat llavors quan van adonar-se que les coses s'estaven refredant i per això van decidir trencar de manera amistosa. Mentre que ell va quedar-se a Madrid, ella va refugiar-se a les Canàries. L'estat d'alarma hauria provocat que tinguessin poc contacte i un distanciament que els hauria perjudicat. 

 
Miguel Ángel Muñoz i Ana Guerra   Europa Press

Miguel Ángel Muñoz i Ana Guerra / Europa Press

Va ser a principis del 2018 quan van coincidir a 'Pasapalabra', programa que els uniria durant dos anys.  Fins ara s'havien deixat fotografiar pel carrer sense problema, però sembla que aquestes imatges no es tornaran a repetir. 

Més informació
 

Comentaris