Indignació a Noruega: els prínceps se salten el confinament i van a esquiar

El príncep Haakon de Noruega i la seva dona Mette-Marit es troben al centre de la diana mediàtica. El matrimoni reial s'ha saltat el confinament establert i ha aprofitat el temps lliure per marxar a esquiar, una actitud que ha indignat en el país nòrdic. El pitjor de tot? Que han estat ells mateixos els que han publicat les fotografies que ho demostren a Instagram.

D'aquesta manera han volgut celebrar la pasqua, el que no és excusa. Acompanyats de la seva filla, apareixen en unes imatges que els hi han provocat molts comentaris negatius.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hmmm. Var vi egentlig helt klare for vinter enda ? 😳 ❤️🇳🇴 #HØSTferie2019

Una publicación compartida de H.K.H Mette-Marit (@crownprincessmm) el

Les ha publicat la princesa acompanyades d'un text en el qual demana als seus seguidors que facin cas a les mesures de seguretat que disminueixin el risc de contagi del coronavirus: "He arribat al cim! Recordin estar a dos metres de distància dels que estimen, però amb els que no viuen. I de tots els altres, també!". 

Un missatge que ha estat interpretat com molt hipòcrita, ja que ells no estan fent cas al confinament. Bé és cert, però, que realment estan agafant-se a un buit legal. I és que el govern noruec ha fet el confinament obligatori, però mentrestant ha animat als ciutadans a que surtin de casa a respirar una mica d'aire fresc sempre i quan mantinguin la distància social i no vagin molt lluny de casa. En el cas dels prínceps, estarien interpretant la norma pels pèls, ja que viuen al peu de la muntanya en la qual estan esquiant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God jul fra alle oss i Uvdal 🎄🇳🇴❤️⛷🎥: @marius_borg

Una publicación compartida de H.K.H Mette-Marit (@crownprincessmm) el

Una quarantena que sembla que no volen passar a casa, el que no és un bon exemple per als ciutadans del seu país. 

Més informació
 

Comentaris