L'extravagància feta vestit: les famoses perden el cap als MET

La gala dels MET sempre vesteixen Nova York d'extravagància. L'Institut del Vestit recapta fons any rere any gràcies a una cerimònia que només demana una cosa als convidats: que deixin la vergonya a casa i llueixin el model més estrafolari que trobin. Aquesta és, sense cap mena de dubte, la catifa vermella més rara. 

Lady Gaga acostuma a ser una de les protagonistes indiscutibles, el que ha tornat a demostrar. Ara bé, Katy Perry s'ha posat les piles i gairebé l'ha superat. Les cares més conegudes de l'actualitat nord-americana ha tornat a deixar tothom bocabadat, però qui ha arriscat més? Analitzem les famoses que més han destacat.

Com dèiem, enguany Katy Perry ha arribat amb un gran focus apuntant-la directament. I és que quan havíem vist una dona canelobre? Directament sense paraules va deixar els fotògrafs, que no sabien com fotografiar un disseny brillant, amb un canelobre de barret i un altre de gegant a sobre del mini vestit. Amb les llums enceses: enlluernador, per descomptat. 

Katy Perry als MET  Europa Press

Katy Perry als MET / Europa Press

Poques podien superar-la, això està clar. Però Lady Gaga ho va intentar amb un model de Brandon Maxwel... O més aviat, amb un parell de dissenys. I és que va aparèixer amb un vestit summament enorme en color fúcsia, amb les mànigues abullonades i dos grans llaços, un al cap i un altre a la cintura. Ara bé, el més exagerat eren les pestanyes XXL. I a sota? Un altre vestit negre que ensenyaria més endavant, així com la roba interior. 

Lady Gaga als MET  Europa Press

Lady Gaga als MET /  Europa Press

Lady Gaga als MET 2  Europa Press

Lady Gaga als MET / Europa Press

Jennifer López tampoc no va voler perdre's aquesta divertida cita, en la qual va apostar per un disseny sexy en platejat. De Versace, amb un pronunciat escot que feia brillar el collar de diamants. Al cap, una mena de perruca platejada a joc amb el vestit metal·litzat. I, com no, una obertura frontal per lluir cama. 

Jennifer Lopez als MET  Europa Press

Jennifer Lopez als MET / Europa Press

Si hi ha una famosa extravagant per excel·lència, aquesta és Nicki Minaj. La cantant no va fallar al seu estil i va lluir un Prabal Gurung molt exagerat. En rosa i amb brillants, amb un gran escot i unes sabates de tires fins als genolls. El que més cridava l'atenció era la voluminosa cua, que ocupava gran part de les escales.

 
Nicki Minaj als MET  Europa Press

Nicki Minaj als MET / Europa Press

Michael Kors també ha volgut tenir presència en els MET d'enguany i ho ha fet de la mà de Gigi Hadid. La model ha aparegut amb una granota en blanc metal·litzat, amb tot a joc: l'abric, les botes i el barret. Creant un look unificat un xic estrany...

Gigi Hadid als MET  Europa Press

Gigi Hadid als MET / Europa Press

Finalment, no podem passar per alt l'elecció de Cara Delevingne. Dior li ha dissenyat una granota semitransparent amb un estampat de ratlles horitzontals de colors. Això sí, el que més gràcia ha estat ha sigut el barret, un model summament estrany amb figures d'ulls, boques, dits, plàtans i fins i tot un ou fregit. 

Cara Delevingne als MET  Europa Press

Cara Delevingne als MET Europa Press

No s'ha salvat cap famosa i és que s'han pres al peu de la lletra que havien d'anar amb un vestit original. Qui serà escollida com la més extravagant? 

 

 

Comentaris