El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Més crítiques a Laura Escanes: ara, per fer massa exercici estant embarassada
  • CA

Des que Risto Mejide i Laura Escanes van anunciar que estan esperant el seu primer fill en comú, que un munt de detractors els hi han dedicat crítiques ferotges. Ells se centren en anar pensant com s’adaptaran a aquesta nova vida, la qual començarà en el moment que donin la benvinguda a la seva petita Roma. 

 

Ara bé, això no treu que a vegades es fartin de rebre un comentari negatiu rere un altre. L’últim que els hi han criticat? Que Escanes faci “massa” exercici mentre està embarassada. La jove influencer comparteix amb els seguidors diversos vídeos amb la seva entrenadora personal, el que entusiasma a molts però enfada a d’altres.

 

Laura Escanes, fent exercici mentre està embarassada
Laura Escanes, fent exercici mentre està embarassada | Instagram @lauraescanes

 

Cansada de tots els missatges que ha rebut, ha volgut contestar amb un parell de tuits molt contundents: “Cada vegada que publico alguna cosa fent esport estant embarassada, la gent es torna boja dient que faré mal al bebè. Estar embarassada no és estar malalta. Fer exercici (amb cap) és beneficiós per a tu i per al bebè, sempre que el metge no et digui el contrari”.

 

 

No faig esport perquè no vulgui engreixar. Ho faig per salut des d’abans d’estar embarassada. I ara més. La primera persona que vol cuidar de la meva filla sóc jo, no faria res que pogués fer-li mal. Feu més cas als metges i professionals, i cap”, continua enfurismada. 

 

Seguirà publicant vídeos amb la seva rutina d’exercicis? O optarà per deixar de fer-ho per acabar amb aquestes crítiques?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa