Mor la cantant Meritxell Negre als 48 anys

Meritxell Negre ha mort aquest dimarts als 48 anys a conseqüència d'un càncer. La barcelonina va fer-se un nom dins del món de la cançó i també a televisió, en participar en la primera edició del concurs d'Antena 3 'El número 1'. 

La seva carrera va ser molt fructífera, ja que va aconseguir triomfar als Estats Units. En els anys 90 era la vocalista del grup català The Sutton Club Orchestra, però molts la coneixien per haver estat finalista de 'El trampolín', un talent show de l'època. El 2004 va gravar el seu propi disc i va viatjar fins als Estats Units.

Meritxell Negre a Antena 3

Meritxell Negre a Antena 3

Allà va actuar a escenaris de tot el país, fins a ser fitxada per Peaches and Herb. Un grup dels 60 que va confiar en ella pel seu disc de 2009. Finalment Meritxell va abandonar el grup i va decidir fundar una agència d'espectacles. Va començar a sortir amb un noi de Califòrnia i van traslladar-se a Espanya de nou, on vivia des de fa un parell d'anys.

 

No ha amagat en cap moment que estava malalta, un càncer que ha afrontat sempre amb optimisme. Desgraciadament, no ha aconseguit guanyar una lluita que segueix fent molt de mal. 

Més informació
 

Comentaris