Mercedes Milá: “Agraeixo a Pedro Sánchez que no hagi llançat la tovallola"

Són molts els famosos que han opinat obertament sobre el nou govern de Pedro Sánchez i Pablo Iglesias. L'última a fer-ho ha estat Mercedes Milá, que ha escrit un post a Instagram en el qual s'ha mostrat tan sincera com sempre.

Ha exposat la seva opinió en un missatge que deixa clara la seva postura a favor del govern d'esquerres: "Resiliència, en el diccionari diu: "Capacitat d'adaptació d'un ésser viu davant un agent pertorbador o un estat o situació adversos". Aconseguir formar govern semblava quadratura del cercle i ho ha aconseguit. Contra tot pronòstic, Sánchez presideix un govern de coalició format per excel·lents persones".

Mercedes Milá a Cuatro

Mercedes Milá a Cuatro

Una original felicitació i alabança que ha tret a la llum el que pensa la presentadora, que acompanya el text d'un muntatge amb les fotos de tots els ministres.

 

"Escric això per aquells que desitgeu que sàpiguen fer-ho, que puguin fer-ho i que els hi deixin fer-ho. I també ho escric per agrair el president no llançar mai la tovallola", escriu Mercedes Milá.

Un missatge que ha rebut un munt de respostes i que ha deixat els seguidors de Milá sorpresos, en estar acostumats a crítiques i no alabances.  

Més informació
 

Comentaris