Mercedes Milá: “Agraeixo a Pedro Sánchez que no hagi llançat la tovallola"

Són molts els famosos que han opinat obertament sobre el nou govern de Pedro Sánchez i Pablo Iglesias. L'última a fer-ho ha estat Mercedes Milá, que ha escrit un post a Instagram en el qual s'ha mostrat tan sincera com sempre.

Ha exposat la seva opinió en un missatge que deixa clara la seva postura a favor del govern d'esquerres: "Resiliència, en el diccionari diu: "Capacitat d'adaptació d'un ésser viu davant un agent pertorbador o un estat o situació adversos". Aconseguir formar govern semblava quadratura del cercle i ho ha aconseguit. Contra tot pronòstic, Sánchez presideix un govern de coalició format per excel·lents persones".

Mercedes Milá a Cuatro

Mercedes Milá a Cuatro

Una original felicitació i alabança que ha tret a la llum el que pensa la presentadora, que acompanya el text d'un muntatge amb les fotos de tots els ministres.

 

"Escric això per aquells que desitgeu que sàpiguen fer-ho, que puguin fer-ho i que els hi deixin fer-ho. I també ho escric per agrair el president no llançar mai la tovallola", escriu Mercedes Milá.

Un missatge que ha rebut un munt de respostes i que ha deixat els seguidors de Milá sorpresos, en estar acostumats a crítiques i no alabances.  

Més informació
 

Comentaris (2)
Josep Pagès o Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT AMB E.R.C. PER JUDAS I TRAÏDORS Fa 3 dies
MERCEDES MILA ,, Francisco Franco fue Caudillo como se dijo POR LA GRACI A DE DIOS .. Perdo Sanchez en cambio asido PRESIDENTE DE ESPAÑA GRACIAS NO A DIOS SI NO A E.R.C. Gracias a los INDEPENDENTISTAS CATALANES ..Balla los mismos que PEDRO SANCHEZ Dijo no hacia mucho NO QUERIA SABER NADA CON ELLOS ..Como cambian las cosas en Epaña y que rapido he se pilla antes a un mentiroso que a un cojo.. PEDR O SANCHEZ Va a durar los 100 DIAS DE GRACIA que se da
Josep Pagès o Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT AMB E.R.C. PER JUDAS I TRAÏDORS Fa 3 dies
MERCEDES MILA , V al mes TARD QUE MAI , Lo que a fet ara PEDRO SANCHES .Lo fuera hecho antes Contaria con 10 diputados mas he LA CAGO BIEN CAGADA . Las GRACIAS Se las PUEDES DAR A E.R.C. Gracias a ellos PEDRO SANCHEZ TIENE GOVIERNO HAORA . Cal dir que PEDRO SANCHEZ Va dir no fa molt no volia saber res dels IN DEPENDENTISTES y que PODEMOS AL GOVERN No podria Dormir Ara te a PODEMOS Y A E.R.C. JA JA ara deu tenir PESADILLAS CADA NIT ..TE LO QUES MEREI