El confinament de Mercedes Milá: meditació, llibres i menjar

Mercedes Milá es prepara per a l'estrena de la nova temporada de 'Scott y Milá'. La presentadora l'ha promocionat en una videoconferència amb la premsa en la qual ha explicat com està vivint el confinament i com va viure l'inici de la pandèmia a Europa durant el seu viatge a Roma.

"El coronavirus em va enxampar a Itàlia, un dia abans que les mesures es fessin més dures. Les mesures dels governs es van anar implementant segons passaven les hores. Quan vam arribar els restaurants estaven oberts i a les 48 hores ja els havien obligat a tancar. Vam anar a un mercat i ja marcaven les distàncies. T'havies d'acostumar perquè veníem d'una ciutat, Madrid, en la qual això no passava. Em va impactar molt com canvia la vida, com canvien els carrers... Quan vam arribar a Espanya la gent comença a entendre que això era seriós. Estar a Itàlia ens va fer més fàcil acostumar-nos a l'escenari mascareta", explica.

Es va parlar molt del seu viatge a Roma perquè va aprofitar la gravació del programa per visitar el seu germà, Lorenzo Milá, que ha rebut moltes crítiques per mostrar una versió "massa optimista" a TVE: "L'adoro amb tota la meva ànima i fa una feina molt bona que ens ha ajudat a gent d'Espanya a parar la por. Ell va parar la por tal com van dir els científics que es fes, encara que després l'acusessin de ser massa positiu. Vaig patir molt per no poder abraçar-lo. Els Milá som molt de tocar-nos i no va poder ser, però ja tornarà".

Mercedes Milá sempre ha demostrat ser una dona molt activa, per la qual cosa es pot pensar que no ho estarà passant bé tancada a casa: "Gràcies a Déu he aconseguit tenir enginy per no posar-me histèrica. Tinc capacitat per estar aïllada sempre i quan tingui el meu gos, menjar i un llibre. El que porto fatal és assabentar-me d'històries com la d'una amiga meva, que porta 32 morts properes". 

 

Assegura que no té por, que fer meditació l'està ajudant per tenir serenitat: "He après a tenir eines per mantenir equilibri. No m'atreveixo a fer un pronòstic de com acabarà tot això, però sí que tinc un desig: que no es perdin els llocs de feina". 

Més informació
 

Comentaris