El col·lectiu d'infermeria, contra Melendi: "Masclista, vexatori i injust"

Melendi ha rebut una crítica ferotge del consell general d'infermeria. L'han deixat en evidència perquè estan molt enfadats per la lletra de la seva cançó 'Síndrome de Estocolmo', en la qual hi ha una frase que no els ha fet gens de gràcia perquè consideren que atempta contra el col·lectiu d'infermers i infermeres.

La frase en qüestió? "El sense-sostre que no és capaç d'imaginar que algú l'estimi, la filla de dos borratxos que només va poder ser infermera". Un 'només' que ha molestat i molt a l'organisme, que han emès un comunicat en el qual critiquen que hagi escrit això en aquesta nova cançó.

La vicepresidenta del consell evidencia el seu malestar amb Melendi: "Amb aquesta frase quin concepte de les infermeres es trasllada als menors que segueixen Melendi en el seu programa de televisió o que escolten la seva música? Una vegada més assistim a un atac lamentable, injust, masclista i vexatori contra una professió fonamental perquè, en gran manera, gràcies a la nostra feina Espanya té un sistema sanitari considerat per l'OMS com un dels millors del món".

 

Unes paraules molt dures que no acaben aquí. I és que prossegueixen comparant Melendi amb Jarabe de Palo: "Pau Donés des que va conèixer personalment la feina de les infermeres no ha parat d'exalçar la professió. Espanya necessita Jarabes de Palo i no Melendis".

Melendi, en un concert  Europa Press

Melendi, en un concert / Europa Press

Més clar no podien deixar escrita la seva crítica. 

Més informació
 

Comentaris