Els originals vestits de Melania Trump a Londres, plens de significat

Molts esperaven amb candeletes l'arribada del matrimoni Trump a Londres. Després de quatre dies al Japó que Melania ha aprofitat per deixar-se una milionada en roba, han posat rumb cap a la capital britànica. S'hi estaran tres dies en els quals no pararan ni un segon, ja que són molts els actes que tenen programats. Ara bé, ja durant les primeres hores han deixat un munt de titulars.

La gran protagonista de la premsa rosa ha estat, de nou, Melania. La primera dama nord-americana ha viatjat amb la maleta més que plena... el que ha evidenciat en lluir tres looks només durant el primer matí a Londres.

Primer de tot, ha enlluernat amb un original vestit camiser de Gucci en verd i taronja, ajustat a la cintura i amb unes sabates de color nude. El preu? Exorbitat com de costum: més de 6.000 €. Això sí, el que més ha sorprès ha estat l'estampat: i és que duia petites imatges dels monuments més importants de Londres. Un vestit de postal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de WhiteHouseFashion (@whitehouse_fash) el

I d'aquí, a estrenar-ne un altre en baixar de l'avió. En aquesta ocasió, ha estat un conjunt que ha rebut un munt d'aplaudiments. La camisa, estampada de la marca britànica Burberry, amb una faldilla blau de tub i una americana a sobre de les espatlles. Alguns han volgut veure en aquest model una picada d'ullet a les hostesses de British Airways, el que suposaria el segon gest cap al territori britànic.

El matrimoni Trump arriba a Londres  Europa Press

El matrimoni Trump arriba a Londres / Europa Press

Ara bé, el moment més esperat arribava amb la rebuda de la reina Isabel d'Anglaterra. La monarca els esperava a Buckingham Palace, en una trobada a la qual també han acudit el príncep Carles i la seva dona, Camila.

 

Melania ha aconseguit temps per canviar-se, el que ha permès veure la seva versió més lady. L'ocasió es mereixia un disseny enlluernador, un efecte que ha aconseguit... de nou. La primera dama ha optat per un vestit blanc, amb botons a la zona superior. El coll i el cinturó, en negre, jugaven amb el barret bicolor i les sabates fosques. Un conjunt de 10 que l'ha fet triomfar. Al seu costat, la Reina lluïa un conjunt en turquesa, compost per un abric també amb botons i un barret del mateix to. La bossa i les sabates? En negre. Camila Parker Bowles, per la seva banda, també apostava pel blanc.

Melania Trump amb la reina Isabel d'Anglaterra  Europa Press

Melania Trump amb la reina Isabel d'Anglaterra i Camila /  Europa Press

El matrimoni Trump, amb la reina d'Anglaterra  Europa Press

 Europa Press

Un nou viatge que demostra que Letícia encara ha d'aprendre molt de Melania Trump, propietària d'un dels vestidors més envejats.

Més informació
 

Comentaris