Melania Trump, la nova Letícia: es deixa 15.000 € en la roba de dos dies

Melania Trump és una de les dones més poderoses del món, el que pretén evidenciar amb un vestidor molt envejable. Les millors marques es maten per fer-se un lloc al seu armari, que està més ple que el de la reina Letícia... que ja és dir.

Aquest cap de setmana ha fet palès que vol cridar l'atenció, el que li encanta. Com ho ha fet? Amb una maleta plena de vestits luxosos i d'allò més cars. Donald Trump i la seva dona han viatjat fins al Japó, on han estat rebuts amb honors pel nou emperador. La primera dama nord-americana ha enlluernat tothom, per això, gràcies al seu vestuari. I és que s'ha endut uns dissenys dignes de ser els primers convidats de Naruhito... amb un cost de 15.000 €.

S'ha deixat una autèntica milionada, això sembla clar. Però eren tan espectaculars els vestits d'aquest cap de setmana com per costar tantíssim? El primer d'ells tenia un significat molt clar, recordar que són occidentals. I és que va dur un vestit camiser amb un estampat de postals amb escenaris de la seva zona. El preu d'aquesta obra d'art de Calvin Klein? 2.902 €, als quals hem de sumar les sabates de Louboutin a joc, de 695 €.

Melania Trump  Europa Press

Melania Trump / Europa Press

Tota una lady que poc després es canviava de roba per assistir a un tradicional partit de sumo. Per aquesta ocasió, ha optat per Roland Mouret de 1.804 €.

I pel seu acte en solitari? Volia causar una bona impressió a la seva homòloga japonesa, per la qual cosa va tirar la casa per la finestra i va estrenar una granota de seda en color safir. Pantaló ample, coll de solapa, estil pijama i 3.081 €.

 

 

D'aquí ha passat a reunir-se amb els emperadors en un acte solemne, pel qual s'ha decantat pel vestit que més ha cridat l'atenció. El més oriental de la maleta, en blanc amb un broda de flors molt maco. Melania ha seguit l'exemple de Letícia i ha confiat en Carolina Herrera, qui li hauria cobrat 6.635 € per aquest model.

En total, una maleta amb un cost de més de 15.000 en només un cap de setmana... i sense contar els complements. Al final Letícia serà estalviadora i tot. 

Més informació
 

Comentaris