La nova mansió de Harry i Meghan: 13 milions d'euros, 16 lavabos i 1.300 m²

El príncep Harry d'Anglaterra i Meghan Markle han decidit traslladar-se de casa. Fins ara vivien de lloguer en una mansió increïble a Los Angeles, però des que van entrar-hi a viure que sabien que seria temporal. A finals de juny van començar el trasllat a una casa pròpia que s'acaben de comprar. Han escollit la zona d'El Montecito, una de les més cares i privilegiades de la zona de Santa Bàrbara. El preu de la seva nova residència? 13 milions d'euros. 

Meghan Markle i el príncep Harry . Europa Press (1)

Meghan Markle i el príncep Harry / Europa Press 

Pot semblar una autèntica barbaritat, però alguns agents immobiliaris consideren que és un preu baixíssim tenint en compte que la casa va arribar a estar a la venda per 50 milions de dòlars. 

Imatge aèrea de la nova casa de Meghan Markle i el príncep Harry   Google Maps

Imatge aèrea de la nova casa de Meghan Markle i el príncep Harry / Google Maps

 

El perquè d'aquest preu desorbitat? La gran extensió de terreny que té, ni més ni menys que 20.000 metres quadrats de jardí. I la casa? 1.300 m² construïts i distribuïts en dues plantes i un soterrani. Consta de 9 dormitoris i 16 lavabos, a més a més de tota mena d'habitacions per entretenir-se: sala de cinema, gimnàs, sala per fer ioga, diversos despatxos, sales d'estar, sala de videojocs i una bodega. A l'exterior? Una gran piscina, una pista de tenis i un parc de jocs infantils, a més a més d'una casa per a convidats. Les vistes? A l'oceà i a la muntanya. 

S'han filtrat algunes imatges de l'interior de la casa, el que sembla clar que canviaran radicalment, ja que sempre han dit que preferien una decoració moderna i minimalista. Una mansió impressionant en la qual el seu fill tindrà tot el lloc que vulgui per jugar. 

Més informació
 

Comentaris