Ofertes de feina per a Meghan Markle: 7 € l'hora al Burger King

La renúncia del príncep Harry i Meghan Markle ha suposat un autèntic escàndol que s'ha vist reflectit en els mitjans de comunicació d'arreu. La premsa britànica els ha dit de tot per decidir apartar-se de la casa reial, mentre que la reina d'Anglaterra ha hagut d'emetre un parell de comunicats per demanar que es calmin els ànims.

Meghan va fugir de la polèmica i va viatjar fins al Canadà, on es refugia amb el seu fill. El príncep Harry s'ha quedat a Londres per intentar apagar el foc, però tindria previst anar amb la dona aviat.

El seu objectiu amb aquesta marxa és aconseguir ser independents econòmicament parlant. És per això que aquests dies estan rebent un munt d'ofertes de feina... surrealistes. Primer de tot es deia que Meghan hauria fitxat per Disney, que l'hauria contractat per posar veu a un documental sobre elefants.

Meghan Markle i el príncep Harry . Europa Press (1)

Meghan Markle i el príncep Harry / Europa Press 

 

Però no és l'única empresa que s'ha interessat per ells. Burger King Argentina els ha ofert feina: "Si estan buscant feina, tenim una nova corona per a vostès. Treballin amb nosaltres, escollin el futur com vulguin", han escrit acompanyant la foto de la típica corona de paper del restaurant. El lloc que els ofereixen? Assistent de vendes, que tindria un salari de set euros l'hora. Un sou clarament inferior al que necessiten, el que fa encara més divertida l'oferta.

La policia de Gal·les del Sud ha publicat una campanya de reclutament sota una imatge del príncep Harry: "També busca independitzar-se financerament? Estem reclutant per a una sèrie de vacant".

I d'aquí, a Ikea Itàlia aprofitant la situació per promocionar unes caixes de mudança: "Us entenem. Estem fets per canviar. La mudança és un maldecap real per a tothom". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Il trasloco è una fatica reale per tutti. #HarryandMeghan #SiamoFattiPerCambiare #royals #changes #moving #trasloco #megxit

Una publicación compartida de IKEA Italia (@ikeaitalia) el

 

Més informació
 

Comentaris