Meghan Markle i el príncep Harry d’Anglaterra, pares d’un nen

Després de mesos d’especulacions, ha arribat el dia. La casa reial britànica acaba de confirmar que el príncep Harry d’Anglaterra i Meghan Markle han estat pares del seu primer fill aquest matí, un nen que ha pesat 3,200 kg. El matrimoni reial ha intentat mantenir-ho ocult, sense voler revelar fins a l’últim moment el sexe del nadó i el lloc escollit per parir. Finalment, però, s’haurien decantat per anar a l’hospital i anunciar-ho al seu compte d'Instagram oficial. Encara no han dit com es diu, un detall que oferiran més endavant.

Asseguren, a més a més, que mare i fill es troben perfectament: "La duquessa i el bebè són saludables i estan bé. La parella vol agrair als ciutadans la il·lusió compartida i el suport durant aquest moment tan especial de les seves vides. Es compartiran més detalls en els pròxims dies".

 

El príncep Harry ha concedit unes primeres declaracions a 'Reuters', visiblement emocionat, que evidencien com de feliç que és en aquests moments: "Meghan i jo hem tingut un nadó aquest matí, un nen sa. Ha estat l'experiència més increïble que em podria haver imaginat. Com les dones poden fer el que fan queda fora de la comprensió. Estic increïblement orgullós de la meva dona. Aquesta coseta petita és absolutament per morir-se. Estic als núvols".

Els mitjans asseguraven que Meghan volia distanciar-se de la tradició de la família reial de donar a llum en un centre hospitalari. Sembla que es negava a seguir el procediment habitual, ja que no volia que la premsa estigués a les portes de l’hospital. Han afirmat, a més a més, que no volien posar davant dels fotògrafs amb el nen en braços com sempre s’ha fet.

meghan markle 2 europa press

Europa Press

Acaba de néixer el vuitè besnét d’Isabel II, una confirmació que arriba gràcies a un impressionant desplegament de la premsa britànica, que ha filtrat pocs minuts abans que havia ingressat a l'hospital per donar a llum. Han fet l’impossible per esbrinar si el nadó ja havia nascut, en dir-se des de feia unes quantes setmanes que havien optat per no comunicar el seu naixement. 

 
meghan markle europa press

meghan markle europa press

S’ha criticat fins a l’avorriment a Meghan, ja que deien que s’hauria obcecat en parir a casa de la manera més natural possible. S’ha arribat a dir, fins i tot, que està en contra de l’epidural i l’oxitocina i que és ella qui es nega a seguir el protocol de presentar el nadó en societat. La duquessa de Sussex hauria renunciat, de fet, a comptar amb l’equip de ginecòlegs de la Reina i hauria exigit donar a llum amb la ginecòloga i les doules que ella ha escollit.

Acabarem veient alguna fotografia del petit? Si ha acceptat parir a l’hospital, també ensenyarà el nadó a la premsa?

 

Comentaris