Primeres fotos del fill de Meghan Markle i el príncep Harry a Sud-àfrica

Els ducs de Sussex continuen el seu Tour per Sud-àfrica. Es tracta d'un viatge molt especial per al príncep Harry, que està mostrant a Meghan Markle i el seu fill Archie un país molt especial. El matrimoni reial tenen l'agenda oficial plena d'actes, encara que ha estat l'últim el que més expectació mediàtica ha rebut. Per què? En acudir amb el petit, de només cinc mesos d'edat.

El príncep Harry i Meghan Markle, amb el fill a Àfrica  Europa Press

El príncep Harry i Meghan Markle, amb el fill a Àfrica / Europa Press

El príncep Harry i Meghan Markle, amb Archie a Àfrica  Europa Press

Europa Press

Han escollit una reunió amb l'arquebisbe Tutu com a la presentació oficial del fill, que participa per primer cop en un acte. Les càmeres han pogut accedir-hi, el que ha permès que es pugui veure millor que mai la careta del nadó. Gràcies a aquestes imatges hem pogut comprovar que el bebè és un calc al seu pare, tal com evidencia un parell de comparacions amb fotografies de quan ell era petit: ambdós de cabells pèl-rojos i ulls grans.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Degree Noticias (@degree_noticias) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Modern Sussex (@modern_sussex) el

L'han vestit amb un pitet blanc i blau marí, a sobre d'una camisa blanca i els mitjons a joc. Visiblement rialler i somrient, Meghan li ha dedicat un munt de carícies en una reunió que mostra la seva faceta més maternal.

Meghan Markle i el petit Archie a Àfrica  Europa Press

 Europa Press

Els ducs de Sussex amb el fill  Europa Press

Europa Press

Els Ducs seguiran amb la seva agenda oficial, mentre que el petit es quedarà a càrrec de la mainadera fins a l'1 d'octubre, quan tornaran a Anglaterra. 

Més informació
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?