Meghan Markle i el príncep Harry presenten el seu bebè

Meghan Markle i el príncep Harry d'Anglaterra han presentat el seu primer fill davant de la premsa. Només han passat un parell de dies del naixement del petit, però han decidit aparèixer públicament amb ell en braços per presentar-lo en societat.

Com mana la tradició, la parella ha posat davant dels fotògrafs amb el nen en braços. Però no ha estat fins hores després, quan l'han presentat a la Reina, que han anunciat com han decidit anomenar-lo: Archie Harrison Mountbatten-Windsor. 

"Sóc en un núvol", confessava en Harry durant la seva primera entrevista com a pare. Però, com dèiem, abans d'aquest moment arribava la presentació davant de la premsa. Meghan, visiblement emocionada, ha descrit la maternitat com a "màgia": "Tinc els dos millors homes del món, així que estic realment feliç". 

El nen, bressolat en els braços del pare, l'han presentat envoltat en una manta blanca i amb un barret. L'han ensenyat en el palau de Windsor, abans de visitar la reina Isabel.

Han assegurat que el nen té un caràcter dolç i un bon temperament: "Està dormint bé". 

Meghan Markle i el príncep Harry amb el bebè  Europa Press

Meghan Markle i el príncep Harry amb el bebè /  Europa Press

 
Meghan i Harry amb el bebè  Europa Press

Europa Press

Meghan Markle i el príncep Harry amb el bebè 3  Europa Press

 Europa Press

El nadó va néixer dilluns, amb un pes de 3,2 kg. Però poca cosa més se sap, ja que no s'ha filtrat si Meghan va donar a llum a un hospital o a casa com ella volia. Una cosa està clara, i és que el protocol de la família reial ha tingut més pes que els desitjos de Meghan, que no volia ni parir a un hospital, ni fer-ho sota la supervisió dels ginecòlegs de la Reina, ni que li posessin epidural, ni posar davant dels fotògrafs. Quan diran com es diu el nen?

 

Més informació
 

Comentaris