La reina d'Anglaterra, contra Meghan Markle per fer vegà el fill de 3 mesos

Des que el príncep Harry d'Anglaterra es comprometés amb Meghan Markle que els mitjans de comunicació d'arreu del món l'han col·locat en el centre de la diana mediàtica. L'actriu nord-americana entrava dins de la família reial anglesa per sorpresa, el que va deixar tothom amb la boca oberta. Es van casar en una romàntica i multitudinària cerimònia i un any després donaven la benvinguda al seu primer fill en comú, Archie. La vida de la protagonista de 'Suites' ha canviat radicalment, però sembla que no vol renunciar a alguns dels seus principis.

L'han criticat fins a l'avorriment en filtrar-se alguna de les exigències que ha volgut incorporar a la monarquia britànica, especialment per algunes modernitats que ha pretès inculcar. Ha aconseguit allunyar el seu fill dels fotògrafs, ja que pretén que no estigui tan exposat mediàticament parlant com els seus cosins. Ha estat envoltada d'un munt de polèmiques, però l'última està sent més forta que les anteriors. Els mitjans britànics anuncien aquesta setmana una nova esbroncada entre la reina Isabel d'Anglaterra i Meghan. Per què? Per la dieta del petit Archie.

Bateig fill Meghan Markle i el príncep Harry  Europa Press

Bateig del fill de Meghan Markle i el príncep Harry / Europa Press

L'Express assegura que la Duquessa pretén que el seu fill creixi amb una dieta vegana, sense cap aliment d'origen animal. La Reina no hi estaria d'acord, ja que considera que afectarà la seva salut en tenir només 3 mesos. És una opció sana, sí, però segurament no és aconsellable tenint en compte l'edat del bebè.

 

Els mitjans diuen que la monarca anglesa creu que ser vegà és simplement una moda i estaria molt preocupada per la salut del seu besnét, ja que creu que estarà baix de nutrients. Meghan, per la seva banda, opinaria que d'aquesta manera el petit estaria menys exposat a algunes malalties i que tindria una vida més saludable.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) el

El tema hauria provocat moltes discussions entre Harry i Meghan, ja que el príncep seria partidari de deixar de donar-li la dieta vegana tal com aconsella la Reina. Caldrà veure què acaben fent, però el que està clar és que la premsa anglesa analitzarà cada moviment. 

Més informació
 

Comentaris (1)
Fat Boy Fa 5 mesos
De passada que no el vacuni ni li doni aigua potabilitzada, que es l'ultima moda al seu pais.