Meghan Markle, amb un 'look' de 16.000 € per conèixer Beyoncé

El príncep Harry i Meghan Markle han donat encara més expectació a l'estrena mundial de 'El Rey León', que ha tingut lloc en una multitudinària cerimònia a Londres. L'estrella protagonista, per això, era Beyoncé: productora, cantant de la banda sonora i qui posa veu al personatge de Nala. Molts esperaven amb candeletes la trobada entre les dues, un moment històric que arribava a la catifa vermella. No es coneixien en persona, però les fotos i les mostres d'estima que s'han fet demostren que es professen una admiració mútua. De fet, van fer-se una abraçada que va atacar clarament contra el protocol que envolta la figura de la duquessa de Sussex... el que no els hi va importar en absolut. 

Les càmeres els van captar parlant animadament, acompanyades de Harry d'Anglaterra i el marit de la cantant, el raper Jay-Z. Però de què van parlar? Segons algunes imatges que s'han filtrat, sobre els seus fills. Recordem que el matrimoni reial ha donat la benvinguda recentment al seu primer fill en comú, a qui han anomenat Archie. Doncs bé, s'ha sentit el príncep d'Anglaterra confessant a Beyoncé i Jay-Z que el petit ja pot sostenir ell solet el cap, el que celebrava la parella d'estrelles.

Beyoncé i Jay Z, amb Meghan Markle i el príncep Harry  Europa Press

Beyoncé i Jay-Z, amb Meghan Markle i el príncep Harry / Europa Press

Ells, mentrestant, asseguraven que els seus tres fills volien acompanyar-los en aquesta estrena, però que no ha pogut ser: "No poden venir a tots els viatges que fem, però els hi hagués encantat estar aquí". I d'aquí, a donar-los un consell com a pares de família nombrosa: "Intentin buscar sempre temps per a vostès".

Ara bé, el que més s'ha comentat d'aquesta escena ha estat el conjunt estilístic que duien elles. Beyoncé arriscava amb un vestit espectacular en daurat, d'inspiració grega amb un pronunciat escot i tota la cama al descobert. Gràcies a aquest disseny ha aconseguit enlluernar, això sí, però com hi competia Meghan Markle? Amb un estil completament diferent, ja que anava molt més recatada

Beyoncé  Europa Press

Europa Press

 

La duquessa de Sussex ha apostat pel dissenyador Jason Wu, que oferia un model llarg fins als genolls en negre, de coll rodó, faldilla evasé, amb l'escot i les mànigues transparents. Era ben maco, sí, però molts han criticat que li anava estret: la part del pit li estrenyia, així com la dels braços. De fet, sembla que fins i tot li ha fet una petita marca que se li veu al coll per culpa de la costura...

Meghan Markle  Europa Press

  Europa Press

El príncep Harry i Meghan Markle  Europa Press

Europa Press

 

 

I a tot això, cal destacar que el preu del look tampoc no ha fet gràcia. I és que per aquesta ocasió s'ha gastat més de 16.000 €, un preu summament elevat: dels 3.600 € del vestit, als 2.100 € de la bossa de Gucci, 750 € de les sabates i unes arracades de diamants que costen ni més ni menys que 10.000 €. No són d'estrena, per això, ja que ja les havia lluït en una altra ocasió. Igualment, però, han tornat a criticar-la per escollir un disseny que no li quedava bé i que era exageradament car. 

Més informació
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?