Màxim Huerta quadruplicarà a TVE el sou que tenia com a ministre

Màxim Huerta torna a televisió, una bomba que arriba un any després del boom que va viure durant el seu -breu- càrrec com a ministre de Cultura i Esports. Van criticar moltíssim que l'escollissin, però que sortís a la llum que havia defraudat Hisenda va ser el que el va forçar a dimitir només sis després del nomenament. El va envoltar un focus mediàtic molt intens, del qual ha intentat fugir durant aquests mesos. Ara, però, torna a primera línia mediàtica. 

Màxim Huerta, ministre de Cultura i Esport  Europa Press

Màxim Huerta / Europa Press

 

L'excol·laborador d'El Programa de Ana Rosa canvia el Ministeri per TVE, la cadena pública que ha tornat a confiar en ell. Estarà al capdavant d'un magazín estiuenc que tractarà els principals temes d'actualitat. Anomenat 'A partir de hoy', un programa d'informació i entreteniment que el tindrà a ell com a presentador.

'El Mundo' ha tingut accés al sou que cobrarà, el que ha tret a la llum l'escandalosa xifra que s'embutxacarà gràcies a aquesta feina d'estiu. El més fort? Que aconseguirà quadruplicar els diners que va guanyar com a ministre: de 70.368 € bruts anuals que hagués cobrat al govern, a 46.800 € que li paga TVE només per dos mesos. Dels 23.400 € al mes que li dona la cadena pública, als 5.800 € que li hagués pagat el Ministeri.

 
Màxim Huerta, a TVE  Europa Press

Màxim Huerta, a TVE / Europa Press

El mitjà ha parlat amb la directiva de la cadena, que ha volgut justificar-se: "El sou de Huerta està per sota dels nivells que es paguen en un canal privat". Tot i això, sembla clar que és surt rendible treballar l'estiu... 

Més informació
 

Comentaris