Màxim Huerta torna a televisió: presentarà un magazín d'estiu

Màxim Huerta va passar dels platós de televisió a ministre de Cultura i Esports en el govern de Pedro Sánchez. El seu polèmic nomenament va acabar de la pitjor de les maneres: amb fortes crítiques i una dimissió molt ràpida, només sis dies després de jurar el càrrec. 

Des de llavors ha intentat mantenir-se allunyat del focus mediàtic que el perseguia. De fet, només l'hem vist en una entrevista a 'El Programa de Ana Rosa', on va treballar durant molts anys. Allà va assegurar que ho havia passat "molt malament" mentre relatava el "drama" que havia viscut.

Màxim Huerta a 'El Programa de Ana Rosa'  Telecinco

Màxim Huerta a 'El Programa de Ana Rosa' /  Telecinco

Ara, després de tres anys sense fer televisió, el col·laborador tornarà a treballar davant la càmera. Una bomba que de ben segur que ve acompanyada de molta audiència, si més no durant els primers dies. Què farà? A quina cadena?

 

Molts pensaven que seria Telecinco qui tornaria a confiar en ell, però de moment és TVE qui l'ha convençut. Màxim Huerta torna a la cadena pública, que l'ha proposat un caramelet molt sucós: presentar un magazín estiuenc. S'anomenarà 'A partir de hoy', un programa d'actualitat i entreteniment que el tindrà a ell al capdavant. 

Màxim Huerta  Europa Press

 Europa Press

Va començar la seva aventura a televisió en els informatius, però es va donar a conèixer gràcies a 'El Programa de Ana Rosa'. Ara bé, no és el primer cop que Huerta col·labora amb TVE, ja que va presentar 'Destinos de película' el 2016. Molts teleespectadors s'hi enganxaran per veure si Màxim comenta quelcom del seu pas pel govern, això sembla clar. Serà això prou per aconseguir una bona audiència?

Més informació
 

Comentaris