Crits de 'tongo' davant la victòria de Tamara Falcó a 'Masterchef'

Els pronòstics tenien raó: Tamara Falcó s'ha proclamat guanyadora de l'última edició de 'Masterchef Celebrity'. Durant aquestes darreres setmanes s'estava parlant molt sobre el presumpte tongo que tacava el concurs culinari, ja que el favoritisme que demostrava Jordi Cruz cap a Tamara era molt evident. De fet, s'ha tornat a demostrar en la celebració de la victòria de Tamara, que feia un petó als llavis del cuiner per posar fi al seu coqueteig.

La dissenyadora ha convençut el jurat amb un menú complet, sí, però no excepcional: una amanida, colomí amb multiesfèric de blat de moro, aire de xocolata i pastís de préssec. Tot, amb un suport sorprenent: i és que el programa va convidar Isabel Preysler perquè donés ànims a la seva filla. 

La socialité va acceptar la invitació encantada, la que va respondre acompanyada de Mario Vargas Llosa. Veure'ls junts a televisió era una bomba, el que segurament també va ajudar Tamara. "Què bé que hagis guanyat, filla. Estic molt orgullosa. T'ho mereixes, petitona, molt merescut!", deia Preysler. L'escriptor, per la seva banda, abraçava Tamara i deia un "hem guanyat" que va fer molta gràcia als companys.

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa donen ànims a Tamara a 'Masterchef'  TVE

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa donen ànims a Tamara a 'Masterchef' / TVE

 

Tamara Falcó i Isabel Preysler a 'Masterchef'  TVE

Tamara Falcó i Isabel Preysler a 'Masterchef'  TVE

TVE

Han demostrat una bona sintonia que és notícia per si mateixa. Ara bé, això no ha impedit que bona part dels teleespectadors hagin denunciat el favoritisme que hi ha hagut cap a Tamara, a qui consideren que s'ha tractat molt millor que a la resta. El jurat no ha estat neutral i Tamara no és ni de lluny la millor cuinera de l'edició. L'han escollit com a guanyadora, per això, el que demostra que a TVE els hi és igual les crítiques i acusacions.

Més informació
 

Comentaris