Saray de 'Masterchef', contra Jordi Cruz: "Nan, pallasso, playmobil"

Saray ha estat la concursant que més ha fet parlar durant aquesta última edició de 'Masterchef'. Va ser expulsada immediatament després de presentar als jutges una perdiu sense pelar ni cuinar, una ofensa que no va fer gens de gràcia. L'andalusa no ha callat des de llavors i ha carregat contra el programa d'una manera duríssima. Mai cap concursant havia criticat el talent d'una manera similar.

Ha discutit amb Jordi Cruz una barbaritat, el que li dona ales per continuar carregant contra ell a totes les entrevistes que concedeix. L'última, a 'Xtra Morning', una conversa radiofònica en la qual s'ha quedat a gust.

Aquí ha explicat que, efectivament, la van convidar a la gran final de l'edició. El problema? Que va tornar a discutir-se amb Jordi Cruz i TVE no va emetre aquell fragment: "Tot anava bé fins que Jordi va valorar Ana. Li va dir que havia cuinat molt bé i va aprofitar per criticar-me. Jo estava veient-ho tot des de la galeria i em vaig indignar. Li vaig dir: "Què vols, pallasso? Què vols amb mi?". Vaig tornar-me boja i vaig començar a dir-li coses des de la galeria. Vaig marxar enfadada mentre cridava "que us donin per c...". No volia consentir que se'm critiqués també a l'últim programa. No podia haver alabat Ana sense haver de desprestigiar-me a i? A mi no m'has d'enfonsar més, nan. Vaig marxar perquè el Playmobil aquest no m'aporta res".

 
Saray abandona 'Masterchef'   TVE

Saray abandona 'Masterchef' / TVE

Unes declaracions molt dures que evidencien que la dona segueix molt enfadada amb Jordi Cruz i amb el programa culinari de TVE.

Més informació
 

Comentaris