Fortes crítiques a 'Masterchef Junior' per malbaratar aliments

TVE ha estrenat una nova entrega de 'Masterchef Junior', amb la qual pretenen aconseguir una bona audiència. Es tracta de la setena edició, que torna a tenir Pepe RodríguezSamantha Vallejo-Nájera i Jordi Cruz com a jurat.

Aquest últim va ser protagonista durant l'última versió amb adults, com a conseqüència de l'enamorament que va viure amb Tamara Falcó. Doncs bé, durant l'estrena d'aquesta nova temporada ha tornat a protagonitzar un vídeo molt comentat.

Jordi Cruz a 'Masterchef Celebrity'   TVE

Jordi Cruz a 'Masterchef Celebrity' / TVE

En aquesta ocasió, l'hem vist esbroncar una de les concursants d'una manera molt contundent. Per què? Perquè la nena havia llençat un conill sencer a la brossa: "A veure, Aitana, acompanya'm un segon. Quan fem servir un producte, com en aquest cas un conill, s'ha de fer servir bé. El que no es pot fer i ja saps què és el que et diré...", engegava. "Sí, ja ho sé. M'he equivocat i l'he llençat sense voler", s'intentava justificar ella.

 

"No hi ha excusa. Això és llençar el menjar. Saps que a 'Masterchef' no ens agrada el malbaratament i sempre té conseqüències. Per respecte a l'animal, a què el món no va ple de menjar i per moltes coses més. Això que has fet no es pot fer mai. L'única cosa que puc fer jo ara és llençar-lo i per mi és un drama. Estem d'acord?". 

Una esbrocada que ha rebut molts aplaudiments a la xarxa, però que poc després ha derivat en crítiques cap al programa. Per què? Perquè uns minuts després, van organitzar una pluja de crispetes que va omplir tot el plató. Això no és malbaratar aliments? Alguns teleespectadors han criticat aquesta incongruència per part del concurs, el que els ha comportat molts comentaris negatius de nou.

 

 

Comentaris