Anabel Alonso la fa grossa en forçar Jordi Cruz a fer-li un petó

Anabel Alonso ha estat l'estrella convidada a l'últim programa de 'Masterchef', una col·laboració que ha transcendit per culpa de la polèmica que hi ha protagonitzat. Què ha passat? Cal tenir en compte que l'humorista està sent notícia darrerament arran dels controvertits comentaris que va deixant anar a Twitter. En aquesta ocasió, també ha estat allà on l'ha fet grossa... però abans ha muntat un xou a plató.

Tot començava amb el retrobament entre Anabel i el cuiner Jordi Cruz, a qui obligava a fer un petó als llavis molt exagerat. Mentre que ell intentava fugir, ella continuava en l'intent de conquistar-lo. L'escena estava clarament orquestrada prèviament, però això no va impedir que bona part dels teleespectadors carreguessin contra el gest d'Anabel Alonso.

 

Consideren incoherent que una dona que s'omple la boca a favor del feminisme entri al joc de 'forçar' un home en un programa de televisió. Tot s'havia fet en un to divertit, però no va fer massa gràcia... I és que van fer una àcida reflexió: que si hagués estat Jordi Cruz qui hagués forçat el petó, l'haurien acusat de masclista.

Davant l'allau de crítiques que ha rebut, ha decidit contestar a algunes d'elles d'una manera ben contundent. Des de dirigir-se als detractors com a "Tontolaba", "Ximples", "Memo" o "Antropomorf", fins a "caracul". Una ferma defensa que acabava amb Jordi Cruz traient ferro a la polèmica, tot assegurant que no trobava sentit a la polèmica formada. 

 

Comentaris