Marta Sánchez contesta les crítiques: "No sóc prepotent ni envejosa"

Marta Sánchez ha concedit aquesta setmana una entrevista a 'La Voz de Galicia' en la qual parlava de l'èxit que va aconseguir durant l'època dels 80 i 90, una popularitat que encara arrossega gràcies a una carrera musical meteòrica. El problema va arribar amb la comparació que va fer sobre si mateixa i Rosalía: "Vaig ser un fenomen social a Espanya, em consideraven sex symbol. Vaig ser la Rosalía de la meva generació. Avui és molt difícil mantenir-se quan fas certa edat, però no totes tenim 20 anys com Rosalía". I és que alguns lectors van notar cert ressentiment en les seves paraules, el que va provocar que la titllessin d'envejosa i prepotent.

Marta Sánchez   Europa Press

Marta Sánchez /   Europa Press

Ha rebut moltes crítiques i burles, per la qual cosa ha decidit pronunciar-se. S'ha defensat a Instagram, on ha compartit el missatge que li ha enviat el redactor de la polèmica entrevista en qüestió: "Vaja, quina repercussió que ha tingut. No era en absolut la meva intenció. Només volia fer una entrevista blanca, estrictament musical i també amb alguna cosa de la teva cara humana”

"No acostumo a posar aquestes coses en el meu Instagram, però així m'asseguro que ho veieu. Especialment aquells detractors que tant de temps dediqueu a comentar tot sobre mi. És un WhatsApp del periodista que em va fer l'entrevista de 'La Voz de Galicia' i que res més lluny de la seva intenció que despertar tant comentari. Vam parlar de la meva carrera de 34 anys. I sí, vaig tenir una època de grans èxits, tant amb 'Olé Olé' com en solitari. Jo no menteixo ni pretenc comparar-me amb ningú. Cada artista és únic en el seu temps. I jo ho vaig ser i ho continuo sent, agradi o no. I per descomptat que no he d'agradar-li a tothom. Quedi clar que Rosalía m'encanta, sona a casa a totes hores i es mereix tot el que està passant perquè és una gran artista", ha escrit Sánchez a Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No suelo poner estas cosas en mi instagram, pero así me aseguro de que lo veáis, especialmente esos “haters” que tanto tiempo dedicáis de vuestras vidas a comentar todo sobre mí. Es un whats up del periodista que me hizo la entrevista del viernes @lavozdegalicia y que nada más lejos de su intención que despertar tanto comentario. Hablamos sobre mi carrera de 34 años. Y si, tuve una gran época de éxitos, tanto en “Olé Olé”, como en solitario. Yo no miento ni pretendo compararme con nadie. Cada artista es único en su tiempo. Y yo lo fui y lo sigo siendo, guste o no. Y por supuesto que no tengo que gustarle a todo el mundo. (Por cierto; a mi cuando alguien no me gusta, no pierdo ni un minuto de mi tiempo en escribirle nada...) Quede claro que @rosalia.vt me encanta, suena en casa a todas horas y se merece todo lo que le está pasando por que es una gran artista. ⚡️ #martasanchez #martisimasanchez

Una publicación compartida de Marta Sánchez (@martisimasanchez) el

Una resposta a totes les crítiques amb la qual ha volgut defensar-se. 

Més informació
 

Comentaris