Marta Sánchez, patriòtica: "L'himne espanyol és una carta d'amor"

Marta Sánchez va ser la protagonista indiscutible del cap de setmana passat. La cantant va passar un dels pitjors moments de la seva carrera a Badalona, quan va haver d'abandonar l'escenari per culpa d'un llançament d'ous per part d'un grup d'independentistes. Des que posés lletra a l'himne d'Espanya, que se la tenien jurada...

Doncs bé, després de patir aquest desagradable incident ha decidit concedir una sincera entrevista a Bertín Osborne. El presentador ha aconseguit que Sánchez s'obrís en canal sobre el seu nacionalisme, però també sobre la seva vida personal. De confessar que ha trobat l'amor i que està molt feliç, a recordar el moment més dur de la seva vida: la mort de la seva germana bessona. Però anem a pams.

Marta Sánchez 3  Telecinco

Marta Sánchez / Telecinco

Com és habitual a 'Mi casa es la tuya', Bertín i la convidada van fer un repàs ràpid sobre els seus inicis a sobre dels escenaris. Un dels records que van destacar? La mítica actuació de Marta davant dels soldats enviats al Golf Pèrsic durant la invasió de Kuwait del 1990. Aquesta interpretació de 'Soldados del amor' i el compondre la lletra de l'himne d'Espanya, dos moments patriòtics que l'omplen d'orgull: "Anar a la guerra sense cobrar res i fer-li la lletra a l'himne sense cobrar res. Estic molt feliç d'haver-ho fet, encara que mai no vaig voler que fos la lletra oficial".

"Se'm va ocórrer en un moment d'aquells en els quals tinc una motxilla plena de pena i nostàlgia amb diverses pedres a dins com el dolor, els somnis trencats i la decepció de no sentir-te acompanyada en aquesta aventura. El resultat és una baixada increïble i dir que què faig aquí. Només la superació ajuda a aguantar, més que l'orgull. Amb tot el que m'ha passat, i tornaria a escriure la lletra mil vegades més. La cançó és lliure, vola, és de tothom. Va ser una carta d'amor com espanyola que sóc", va sentenciar.

 

El problema? Que l'han deixat verda gratuïtament: "Crec que s'ha abusat una mica de criticar els meus moviments, les meves entrevistes, les meves accions... És una mica tendència criticar i polemitzar amb Marta Sánchez".

Marta Sánchez 4  Telecinco

 Telecinco

Però com dèiem, un dels moments més durs de l'entrevista va arribar amb el record a la seva germana. El 2004, la seva germana bessona va morir com a conseqüència d'un càncer de mama. Jove i amb un fill de només 3 anys, després de més de dos anys lluitant contra la malaltia. Finalment, desgraciadament, no van poder fer-hi res i va morir a La Coruña. 

A aquesta ciutat gallega també va acomiadar el seu pare, l'exlíder d'Olé Olé. En el seu cas, va ser degut a un problema del cor. I és per això que la cantant intenta fer l'impossible per no anar-hi: "Em costa viatjar a La Corunya, la veritat. I és una ciutat meravellosa, però no puc. És duríssim... De fet, no he pogut anar a visitar mai les tombes del meu pare i de la meva germana".

Una artista que sempre ha tingut aparença de dura i forta, però que també ha patit moments molt dolorosos.

 

Comentaris