Crueltat contra el físic de Marta López: "Esquelètica, quin horror de cos"

Marta López, la xicota de Kiko Matamoros, no s'ha separat del seu costat durant l'ingrés hospitalari. Poca gent apostava per la durada d'aquesta relació per culpa de la gran diferència d'edat entre ambdós, però sembla que estan millor que mai. 

Sortir amb el col·laborador de 'Sálvame' ha envoltat la jove model de molta expectació, el que s'evidencia en el seu Instagram. Cada dia puja més i més seguidors, pendents de tot el que fa. El problema? Que aquesta fama també té conseqüències negatives, com les desenes de crítiques que rep cada vegada que publica una foto amb poca roba.

El problema? Que alguns creuen que està massa prima i no dubten en etzibar-li missatges cruels sobre aquest tema. Ella ha reconegut que va patir anorèxica durant quatre anys, però sembla que això no importa als detractors.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¿1, 2, 3? 🌺 wearing @meshki bodysuit ✨keeping good mood

Una publicación compartida de MARTA LÓPEZ ÁLAMO (@martalopezalamo) el

 

L'última fotografia que ha compartit també s'ha omplert de missatges d'aquest tipus, cada cop més habituals desgraciadament: "Quina cara d'esquelet", "Ets pur os, si us plau!", "Menja una mica, filla, necessites carn d'olla perquè ets tot os", "Quin horror de primesa", "Esquelètica", "Com pots ser imatge de res, si estàs esquelètica?" o "Quin horror. I aquest és l'exemple a seguir?". 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de MARTA LÓPEZ ÁLAMO (@martalopezalamo) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de MARTA LÓPEZ ÁLAMO (@martalopezalamo) el

Missatges cruels i poc constructius, el que enfada als seus seguidors que la defensen amb dents i ungles. Marta, per la seva banda, opta per fer cas omís. 

 

Més informació
 

Comentaris