Esbroncada en directe a Marta López: "Irresponsable, no tens vergonya"

'Sálvame' ha col·locat en el centre de la diana a Marta López Makoke, ja que les han enxampat de festa i sense complir amb les mesures de seguretat. Les col·laboradores es troben a Marbella de vacances, el que les donava ales per anar a una discoteca en la qual acabaven incomplint tot el protocol contra el coronavirus.

"No volem donar exemple de res, nosaltres venim a treballar i ens sotmetem a proves constantment per poder estar aquí donant la cara davant de tots vostès. A mi m'agradaria dir que, encara que Marta López sigui amiga meva, em sembla una vergonya que es comporti així amb el que estem vivint. En els telenotícies estan dient que anem amb compte i que no ens traiem la mascareta perquè cada cop hi ha més infectats... I elles de festa, sense cap mena de distància i publicant-ho a la xarxa, a més a més! Quina vergonya. Em sembla de no viure en aquest món. Em sembla de no preocupar-se per la resta de la gent que ho està passant malament a casa i que té por. Les mascaretes!", escridassava Kiko Hernández a càmera. 

Makoke i Marta López, a una discoteca   Telecinco

Makoke i Marta López, a una discoteca / Telecinco

Víctor Sandoval, que va perdre els dos pares durant la pandèmia, també va mostrar-se molt indignat davant el menfotisme de les seves companyes: "No és tan difícil dur la mascareta. Espero que us facin la prova abans de tornar aquí, perquè heu estat en un lloc... en ple focus de contagi! Una de vosaltres caurà i no sóc malastruc".

 

I d'ells dos, a la crítica de Rafa Mora: "Sou unes irresponsables. Amb gent així no es pot treballar. Van morir 40.000 persones i molta gent continua afectada i patint per tot el que estem vivint. Quan aneu a punts calents, heu d'anar amb molt de compte. Si no en teniu, és perquè sou unes desvergonyides. I a sobre ho publiqueu!". Uns retrets que les posen en el centre de totes les mirades.

Més informació
 

Comentaris