Marta López busca feina fora de televisió després del polèmic acomiadament

Marta López ha estat acomiadada de manera fulminant per culpa d'uns vídeos en els quals apareixia sense mascareta ni distància de seguretat enmig d'un concert. Telecinco va denunciar aquesta actitud irrespectuosa amb les mesures de prevenció que busquen evitar més contagis de coronavirus. Com? Fent-la fora directament quan van saber que s'havia contagiat, ja que l'acusaven d'haver posat en perill els seus companys en haver acudit a plató el dilluns següent. 

Aquesta notícia la deixava en molt mal lloc i la col·locava en una situació complicada. Sense programa a televisió i amb pràcticament res de feina en l'empresa de càtering que té per culpa de les cancel·lacions de les bodes. A nivell professional, segurament parlem del seu pitjor any. Ara bé, avui ha publicat un vídeo a Instagram en el qual en treu ferro.

I és que la col·laboradora de televisió afirma que ha signat un contracte i que té feina nova: "Hola, aquí estic una altra vegada. Després d'una mica més de dues setmanes, estic llesta per tornar. Vull dir-vos que durant aquest temps he estat entretinguda en un projecte nou que traurem entre finals de mes i principis d'octubre".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y yo me muero... por cada uno de tus lunares.

Una publicación compartida de Marta López (@martalopeztv) el

 

De què es tracta? D'una nova aventura lluny de televisió: "És una aplicació per trobar parella, per fer molts plans i súper divertida. No podrà entrar tothom... Ja us explicaré. Es diu 'Compte amb el que desitges'. D'aquí a quinze dies us donaré més detalls". 

 

Sobre el seu polèmic acomiadament de Telecinco promet parlar més endavant: "Em trobo estupendament i sobre això parlaré en el seu moment... Ara no". 

Més informació
 

Comentaris