Marta López es mulla sobre la guerra amb la filla de Kiko Matamoros

Marta López Álamo i Kiko Matamoros continuen les seves vacances a Mèxic. La parella ha rebut moltes crítiques perquè van marxar poques hores després que el col·laborador de 'Sálvame' rebés l'alta a l'hospital, on recordem que va estar ingressat durant 20 dies per diverses complicacions en una operació. Ells, aliens a aquests comentaris, estan omplint Instagram de fotografies ben maques de la seva estada a Tulum, un autèntic paradís d'aigües cristal·lines. És en aquest context que Marta ha concedit una entrevista telefònica a 'Lecturas', per donar la cara i explicar com està vivint la guerra contra la filla de la seva parella.

En primer lloc deixa clar que Kiko es troba millor i que està ben cuidat: "Està millorant molt. Em diuen que sóc una egoista per deixar que Kiko marxi de vacances, com si ell no fos prou gran per prendre les decisions. Li van donar l'alta dissabte i diumenge a la nit vam agafar l'avió. El vol va ser dur i cansat, ell estava molt dèbil i no podia mantenir-se dempeus molta estona. Està prenent antibiòtics molt forts i havia estat 20 dies estirat. Kiko tenia la bossa de drenatge penjant a l'avió i vaig estar netejant el catèter. Tenim contacte continu amb el metge. Només té complicacions menors, però jo mateixa li faig les cures. No vaig passar por per la salut de Kiko, però sí molta intranquil·litat".

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¿1, 2 ó 3? Soy fan del tye dye ✨ ¿Vosotros?

Una publicación compartida de MARTA LÓPEZ ÁLAMO (@martalopezalamo) el

 

María Patiño va assegurar fa un parell de dies que Marta està obsessionada amb Ana Matamoros, la filla de Kiko que li ha declarat la guerra públicament. Ella, però, ho nega: "És una mentida que m'ha fet molt de mal. Jo no em comparo amb ningú i no entenc d'on ve aquesta animadversió d'Ana cap a mi, no en tenia ni idea. És cert que Ana va intentar vetar-me a la perruqueria, però jo sempre intentava no coincidir amb ella per evitar conflictes. Un dia em vaig creuar amb ella per error i Ana va exigir que no volia que jo anés, que va ser quan vaig dir que no es preocupés que no tornaria a anar".

 

 

"Jo estimo la meva parella i intento que tingui bona relació amb els seus fills. El que em fa mal és que Kiko hagi d'estar distanciat d'Ana per una animadversió cap a mi que no sé d'on ve. Jo no he de ser amiga seva, ni coincidir si no vol veure'm. Estic enfadada, però això em fa estar més trista que enfadada. Aquesta competició és innecessària i, per la meva part, no n'hi ha. Això és una guerra unilateral, ella té una guerra amb mi però no és mútua. Kiko pateix, òbviament. No sabrem què li passa fins que no ens ho digui", afegeix. 

 

Més informació
 

Comentaris