Marta López, rancorosa amb Merlos: "Quina vergonya haver sortit amb ell"

La relació d'Alfonso Merlos i Alexia Rivas va començar enmig d'una gran polèmica. La col·laboradora de Telecinco Marta López va acusar-lo d'haver-li estat infidel amb Alexia, el que ells negaven malgrat l'evidència. Recordem que va ser durant una entrevista quan van enxampar-lo amb la jove reportera a casa amb poca roba. 

Han passat uns quants mesos i sembla que la parella continua la mar de feliç. Marta López, mentrestant, carrega contra ell sempre que té ocasió. L'última crítica? Pel destí que ha escollit Alfonso per marxar de vacances, Punta Umbría. El problema? Que aquesta és, precisament, la localitat en la qual estiueja des de fa anys Marta López: "Ell sap que jo vaig sempre allà. De fet, vam anar-hi quan érem parella. Per què ha escollit aquest lloc ara? Sap que ens podem creuar perfectament".

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Atardeceres en los que me doy cuenta que sonreír es más fácil de lo que nos imaginamos.

Una publicación compartida de Marta López (@martalopeztv) el

 

I d'aquí, a concedir una entrevista a 'Lectura' en la qual deixa clar que es penedeix d'haver sortit amb ell: "El millor que m'ha pogut passar és que Alfonso deixi de formar part de la meva vida. No he explicat ni la quarta part de tot el que sé. I quan penso tot el que ha passat... Hi ha vegades que m'entra el riure. He tingut molt de compte en no explicar coses que el perjudiquin. És cert que en algun moment no hauria d'haver-me posat a riure ni que no congeniàvem al llit".

"No he tornat a parlar amb ell ni vull fer-ho. No vull saber res més d'ell. Ara bé, si ens trobem en un plató, doncs el saludaré perquè no li guardo cap rancor. El que sento és una sensació estranya, perquè em fa sentir vergonyeta pensar que he estat parella seva per tot el que ha passat", afegeix. 

Més informació
 

Comentaris