Marta López, sense ingressos: l'empresa fa aigües i l'acomiaden de Telecinco

El 2020 de Marta López no podria haver estat pitjor. La col·laboradora de Telecinco començava l'any preocupada pel coronavirus i poc després enxampava el seu xicot enganyant-la amb una reportera de 'Socialité', una infidelitat que veia en directe durant una entrevista. Gràcies a això va ampliar el seu contracte a la cadena, però, ja que interessava molt saber com es desenvolupava la història. Poc després, va anar treballant menys fins que tornava a ser notícia quan va publicar un vídeo en un concert en el qual se la veia sense mascareta ni mantenint la distància de seguretat. 

A Telecinco no li va agradar gens aquesta actitud irresponsable i encara menys quan van saber que havia donat positiu en coronavirus. Ràpidament van haver de posar en quarantena els seus companys, als que havia posat en perill. Poc després van emetre un comunicat en el qual anunciaven que havien decidit acomiadar-la de manera fulminant per la seva actitud "públicament irresponsable". 

Acomiadada de la cadena, els seus ingressos es reduiran dràsticament. Encara li quedava l'empresa de càtering que té, encara que continua molt afectada per la baixa demanda que ha generat el coronavirus. Doncs bé, aquest cap de setmana s'ha fet oficial que també s'ha quedat sense aquesta feina. La col·laboradora anava a servir el càtering de la boda de Christofer i Fani, però també es queda sense això perquè la parella ha decidit posposar la cerimònia.

Marta López, acomiadada de Telecinco

Marta López, acomiadada de Telecinco

 

Sense programes de televisió i amb una empresa de càtering que fa aigües, queda clar que Marta López es veurà amb problemes econòmics molt seriosos. 

 

Més informació
 

Comentaris