Mario Vaquerizo passa per quiròfan per fer-se una reducció de pit

Mario Vaquerizo ha reconegut que s'ha sotmès a una nova intervenció estètica. El marit d'Alaska ha explicat a 'Anda ya' què s'ha fet i com es troba, mostrant-se transparent com sempre pel que fa als retocs que es fa.

En aquesta ocasió s'ha realitzat una operació per reduir la reginecomàstia, una reducció de pit. "M'he fet una reducció pectoral i ho dic així perquè la gent es pensava que em volia posar pit, però no. Es tracta de treure greix que se m'ha acumulat en aquesta zona, una cosa normal en els homes que van complint anys". 

"Fa molt poc de l'operació, però em trobo molt bé. He passat un postoperatori molt bo i ahir mateix em vaig fer la meva primera cura. Ara bé, m'he sotmès a l'operació com Michael Jackson, via anestèsia perquè així t'evites patir i ens salva", explica.

Ara haurà de dur una mena de faixa perquè la zona es mantingui tersa, el que no li desagrada: "Sempre m'ha agradat dur la roba ajustada. Però no m'hauria d'haver operat al juny, sóc una persona massa absurda... M'opero d'això precisament el mes més calorós de l'any amb aquesta faixa que dona una calor...". 

 

Una entrevista que ha aprofitat per aplaudir tothom que decideix sotmetre's a alguna operació estètica i no se n'amaga: "Tot el que ens eviti patir ho hem d'aplaudir i tots els avançaments mèdics també. Si hi ha coses que et preocupen i ho pots solucionar, doncs endavant". 

Més informació
 

Comentaris