Mario Vaquerizo: "Em diuen fatxa només perquè tinc diverses cases"

Mario Vaquerizo està en boca de tots des que comencés la seva participació a 'Tu cara me suena', que està deixant veure la seva vena més divertida als teleespectadors. Disfressat de dona, cantant rock dur... Però, sobretot, fent riure. Per tal de fer-ne promoció, el cantant ha concedit una entrevista a 'El País' en la qual ha reconegut que no li agrada perdre. Ara bé, aquestes no són les declaracions que més repercussió han tingut.

Primer de tot ha sorprès sentir-lo criticar el món televisiu: "Mai no aniria a un programa en el qual pretenguin que diguis el que ells volen. Per això fa temps que vaig deixar d'anar als programes polítics, perquè jo no sóc ni blanc ni negre. Sóc gris perla".

Mario Vaquerizo, concursant de 'Tu cara me suena 8'   Antena 3

Mario Vaquerizo, concursant de 'Tu cara me suena 8' / Antena 3

Fa molts anys que és conegut, el que té com a conseqüència que el critiquin dia sí dia també, especialment a Twitter: "Mira... Ara amb aquesta ximpleria del Twitter fa tot tanta mandra. Al final et comences a autocensurar. Jo ara estic parlant aquí amb tu tan còmodament, però després la meva opinió es tergiversa en un titular i he d'estar justificant el que he dit o no. Passem de viure en una dictadura franquista a una d'allò políticament correcte. Quina pena, la veritat".

 

Una conversa en la qual també ha aprofitat per criticar els polítics: "A l'esquerra hi ha polítics absurds i a la dreta hi ha polítics absurds. I a la dreta hi ha polítics boníssims i a l'esquerra també. Cada marieta en el seu món. El problema és que com tot està tan polaritzat últimament, estàs aquí o estàs allà".

Mario Vaquerizo i Alaska   Europa Press

Mario Vaquerizo i Alaska / Europa Press

"En el moment en el que dius que tot et va malament, caus millor. Però quan dius que et va bé perquè treballes molt... Jo tinc cases perquè me les he guanyat. Llavors diuen: "Ui, aquest és un fatxa, aquest és un no sé què". Si us plau, senyors!", afegeix en una crítica contundent als seus detractors. 

 

Comentaris