Mario Vaquerizo canvia de 'look': barba i cabells sense tenyir

Són cada cop més els famosos que aprofiten aquest confinament per canviar-se de look ells mateixos a casa. Jorge Javier Vázquez s'ha rapat els cabells pràcticament al 0, un tall similar al que s'ha fet Iker Casillas. Però no són els únics. L'últim famós que s'ha sumat a aquesta tendència? Mario Vaquerizo

El cantant ha aparegut a 'El Hormiguero' amb la seva dona, Alaska. El matrimoni ha xerrat amb Pablo Motos per videotrucada, el que ha permès als teleespectadors veure el canvi de look que s'ha fet Mario.

El primer en adonar-se era el presentador: "Mario, t'estàs convertint en Lobezo!". I és que hem vist per primer cop al cantant amb els cabells sense tenyir i molta barba: "He decidit ser un mascle. També semblo un nàufrag", seguia la broma el protagonista. Van voler saber l'opinió d'Alaska, que va deixar clar que no està a favor d'aquest canvi: "M'agrada la barba en els homes, però en Mario no". 

Mario Vaquerizo canvia de 'look' durant el confinament   Antena 3

Mario Vaquerizo canvia de 'look' durant el confinament / Antena 3

 

Com estan vivint el confinament? Han deixat clar que els hi està costant: "Ho portem... així així. Ho vivim amb resignació. Hi ha dies millors i pitjors. Depèn de les circumstàncies, Mario té millor o pitjor humor i disposició. Ha estat bastant moix", reia Alaska.

Això sí, no han volgut deixar passar l'oportunitat de demanar a tothom que segueixi a casa i que siguin optimistes: "Aquest virus no podrà amb nosaltres". 

Més informació
 

Comentaris