Mario Casas, de la mà de la seva nova xicota per Barcelona

Des de la ruptura de Mario Casas i Blanca Suárez l'any passat, que la premsa rosa els hi busca nova parella sense descans. Els paparazzi els han perseguit més que mai, el que ha derivat en la publicació d'unes fotos de l'actor amb qui sembla que és la seva nova xicota. Poc abans era Blanca qui confirmava que havia tornat a trobar l'amor de la mà de Javier Rey, però ara és el torn de Mario Casas de protagonitzar revistes.

 

'Diez Minutos' publica fotografies de Mario i Déborah François junts i còmplices pels carrers de Barcelona. Parlem d'una actriu belga molt coneguda a França des que protagonitzés 'L'enfant', la pel·lícula guanyadora del festival de Cannes l'any 2005. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Look d’été by @arno_gi a la coiffure et @lael.mua au make up ❤️ you’re the best guys !!!

Una publicación compartida de Déborah François (@deborah_francois_officiel) el

 

La parella ha llogat un apartament a la zona alta de Barcelona, però els van caçar mentre feien turisme per la zona del port. Junts els van veure també esmorzant a la terrassa de l'hotel W, on no haurien ocultat les carícies que es feien. 

Es van conèixer durant el rodatge de 'El practicante', una pel·lícula que s'estrena el mes vinent en el qual ambdós hi participen. Una nova parella d'actors que acapararà tots els flaixos durant les pròximes setmanes. 

Més informació
 

Comentaris