Marina Yers: "Vaig patir càncer per culpa de la radiació de Txernòbil"

David Broncano ha convidat Marina Yers a 'La resistencia', la primera entrevista de la influencer en el seu programa. L'objectiu era que presentés la seva cançó nova, que suposa l'entrada de la jove en el món musical. Van estar rient un munt i comentant la gran fama que ha aconseguit, ja que acumula 1,6 milions de seguidors a Instagram. Ara bé, Broncano va ficar la pota d'una manera descomunal durant un moment concret. 

El presentador va voler fer broma amb l'accident de Txernòbil, tot aprofitant que la jove és ucraïnesa. El problema va arribar amb la reacció de Marina, que va confessar que la catàstrofe va causar una conseqüència terrible en ella: li va provocar càncer. Ella va néixer el 1999, tretze anys després de l'accident. Ara bé, això no va impedir que l'afectés el ronyó: "Els efectes de la radiació van continuar i per això vaig tenir càncer de ronyó quan només tenia 8 mesos". 

Marina Yers   Movistar +

Marina Yers a 'La resistencia' / Movistar +

La ficada de pota de Broncano va ser considerable, el que el va portar a demanar perdó. Ara bé, ella no s'ho va prendre malament: "No ho dic a males, perquè ho he superat i olé jo. Però és una cosa que realment va afectar Ucraïna i els països veïns". Va mostrar la cicatriu que li ha quedat a la panxa, per on van haver d'operar-la perquè era massa petita com per operar-la des de l'esquena: "Gràcies a Déu me'l van treure per aquí, perquè ara sóc aquí. Gràcies que va ser per davant i no per darrere". 

 
Marina Yers ensenya la cicatriu   Movistar +

Marina Yers ensenya la cicatriu / Movistar +

La carrera mediàtica de l'ucraïnesa va començar el 2015 gràcies a Instagram, Youtube i Tik Tok. Una fama continua ara en el món de la música, en el qual vol provar sort. 

Més informació
 

Comentaris