Conversa íntima de María Teresa i Terelu Campos: "No vull cap home a casa"

María Teresa Campos continua amb la seva faceta de youtuber. En el programa d'aquest dijous, la presentadora s'ha traslladat a la seva casa de Màlaga per entrevistar la seva filla Terelu. Mare i filla han estat conversant sobre la seva família, els seus estius a Andalusia i les seves relacions amoroses. 

"Jo crec que les Campos som inseparables per a les coses importants de la vida i després som immensament independents, cadascuna amb la seva vida particular. En aquest sentit, crec que ens diem les coses. No tinc la sensació d'haver-me deixat res a dir-te", reflexionava Terelu. La seva mare, en canvi, reconeixia que sempre havia volgut demanar-li perdó per ser la seva mare: "No és fàcil ser filla d'una presentadora famosa". Però Terelu ha deixat clar que haver nascut en aquesta família l'ha beneficiat.

La conversa ràpidament derivava cap a la seva vida més íntima. Tot, gràcies a un dard de María Teresa a 'Bigote' Arrocet: "L'any passat vaig anar directament a Marbella, perquè començava el que va passar després... Perquè ho estava esperant, la veritat". I d'aquí, a acusar la seva filla de negar-se a tenir cap relació: "Has tancat els homes amb un cop de porta". Terelu es defensava amb un atac, mostrant-se complexa perquè la mare segueix buscant parella: "El que no entenc és que tu no hagis tancat la porta. Amb la teva edat, tot el que tens, els teus amics... Com pot tenir aquest masoquisme?". 

 

Un ambient de confiança en el qual Terelu semblava oblidar-se de les càmeres: "Tinc tantes manies... Volem viure tranquil·les i que no ens toquin les coses. A més a més jo sóc súper perfeccionista. No concebo un home en el meu lavabo. Però tampoc en el meu dormitori. El veig a casa meva i marxo a la teva". María Teresa Campos es mostra bastant enfadada amb aquest desig de la filla de continuar sense parella i li demanava que no odiés els homes. Terelu, llavors, es tornava a defensar: "No els odio. Simplement dic que vull els homes com a amics o companys de feina. No vull un home com a parella, no el vull". 

Terelu Campos i María Teresa   Youtube

Terelu i María Teresa Campos / Youtube

Queda clara la postura de Terelu Campos, així com l'opinió de la seva mare. Amb tot, una entrevista més en el canal de Youtube de la presentadora. 

Més informació
 

Comentaris