María Teresa, contra 'Sálvame' en una trucada: "Pareu d'insultar-nos"

María Teresa Campos s'ha quedat a gust en una trucada a 'Sálvame' que ha fet summament indignada. La presentadora ha trucat a Jorge Javier Vázquez i ha criticat a consciència tots els col·laboradors, sense saber que estaven emetent la trucada en directe. Però anem a pams. Què ha passat?

Tot començava amb els col·laboradors criticant sense pietat a Alejandra Rubio, la filla de Terelu Campos i neta de María Teresa. L'estaven deixant verda, per la qual cosa l'àvia ha volgut defensar-la. Per fer-ho, decidia trucar al presentador i emetre la seva queixa. Ell la informava que estava sonant en directe, però María Teresa no el sentia i continuava criticant el programa.

María Teresa Campos truca al programa enfadada   Telecinco

María Teresa Campos truca al programa enfadada / Telecinco

"Prou tenim amb el que estem passant com per entrar en això. Estic amb la por al cos. Respecteu, almenys, el moment que el país està vivint. Escriviu-me missatges a mi per parlar quan esteu tots els dies portant a gent per criticar-nos i insultar-nos... A gent que conec! I a sobre m'escriviu perquè jo entri en això. No he d'entrar per defensar-me a mi ni a la meva família, perquè jo sé perfectament com és la meva neta i les coses que diu. Així que no em truqueu a mi per això", esclatava visiblement alterada. 

 

Jorge li repetia que la trucada estava sent emesa en directe, moment en el qual la presentadora s'adonava i li demanava que no la gravés... massa tard. Sigui com sigui, va aconseguir deixar una cosa clara: estan fartes que les critiquin dia sí dia també i no entraran al joc.

Més informació
 

Comentaris