María Teresa Campos, preocupada per unes fotos que podrien sortir a la llum

María Teresa Campos té constància de l'existència d'unes fotografies seves que no vol que surtin a la llum sota cap circumstància. La mítica periodista es troba a Marbella, durant uns dies de vacances amb la seva parella Bigote Arrocet. Després d'unes setmanes separats, han posat rumb a la platja per gaudir d'uns dies de descans i romanticisme. El problema? Que un fotògraf els hauria enxampat en banyador i les imatges mostren Teresa molt desfavorida.

Es tractaria d'unes fotos incòmodes per a la presentadora, que estarien a punt de fer-se públiques tot i l'esforç d'ella per evitar-ho. Una amiga molt propera a ella ha parlat amb 'El Español', en una conversa que treu a la llum l'angoixa de Teresa: "Està molt preocupada i angoixada. Confia que les fotos no surtin a la llum pel respecte que s'ha guanyat. Es tracta d'unes imatges molt poc afavoridores de Teresa, que no sabia que l'estaven gravant. Teresa tindria un gran disgust perquè fa anys que sent la comprensió per part dels fotògrafs i que es trenqui aquest vincle de respecte li faria mal".

María Teresa Campos  europa Press

María Teresa Campos / Europa Press

Fa anys que no es publica cap foto de María Teresa Campos en banyador, però enguany està envoltada d'una expectació mediàtica enorme i seria probable que es venguessin a molt bon preu. Ella en seria plenament conscient, encara que segueix confiant que guardin les fotos a un calaix: "Sap que hi ha mitjans que la cuiden, però d'altres que no". 

 

El fotògraf Diego Arrabal ha donat més informació al respecte al mitjà: "Les imatges es van prendre fa més o menys una setmana, quan encara Bigote estava fora. En aquestes es veu Teresa amb la seva amiga Meli Camacho a la platja adjacent a l'hotel on està. Es pot veure María Teresa prenent el sol i passejant per la vora de la platja".

María Teresa Campos a l'hospital  Europa Press

Europa Press

Segons explica, la Campos hauria trucat a diverses revistes per saber si tenien les fotos. El resultat? La majoria de les publicacions s'haurien negat a publicar-les. Tan malament surt en aquestes imatges? Caldrà veure si algun mitjà la traeix i treu en portada les fotos.

Més informació
 

Comentaris