María Teresa Campos, contra Toñi Moreno: "M'has fallat per covarda"

María Teresa Campos va desaparèixer de televisió en cancel·lar-se el seu programa de Telecinco, ''Qué tiempo tan feliz'. La mítica periodista de televisió va quedar-se sense feina poc abans de patir un ictus que va preocupar molt els seus seguidors. Des de llavors s'ha centrat a descansar, encara que algunes companyes han assegurat que Campos té moltes ganes de tornar a treballar.

Després d'uns quants mesos sense saber-se d'ella, ha reaparegut en un plató. Toñi Moreno ha aconseguit que l'andalusa acceptés la invitació i l'ha entrevistat a Canal Sur. Una de les aparicions més esperades, en una conversa que ha deixat moltíssims titulars. Molts estaven pendents de l'abraçada entre les dues presentadores, i és que han estat enemistades durant molt de temps perquè va ser Toñi Moreno qui va 'heretar' l'espai de les tardes dels caps de setmana de Telecinco que ocupava María Teresa.

María Teresa Campos i Toñi Moreno  Canal Sur

María Teresa Campos i Toñi Moreno / Canal Sur

La Campos va ser directa: "Saps per què m'has fallat? Per covarda". Així, sense miraments. El que va donar ales a Moreno per reconèixer el seu error: "T'hauria d'haver trucat per explicar-te que m'ho havien ofert. Però pensa que jo no tenia la sensació d'haver-te fallat. No et vaig trucar, i ara et demano perdó". Campos va rebaixar el to en veure-la emocionada: "Jo no em vaig enfadar perquè et donessin el programa, que et quedi clar d'una vegada. Em vaig enfadar perquè em va semblar covard per part teva no dir-m'ho. No hauria passat res. Perquè ho faci una altra, prefereixo que ho facis tu. A mi ja m'ho havien tret... Em van treure allò i tot el que em van treure, però no donaré el gust de dir res més".

 

Sobre el seu futur, considera que no està res tancat: "Estic esperant reprendre la meva vida professional perquè és el públic el que ens retira quan no ens vol veure. I això no ha passat. M'agradaria tancar la meva carrera com jo crec que he de tancar-la i no com creguin altres", un dard enverinat cap a Vasile, que té a les seves mans l'últim projecte televisiu de María Teresa Campos.

María Teresa Campos  Canal Sur

María Teresa Campos / Canal Sur

 

La veurem acomiadar-se de l'audiència amb un programa? Ella assegura que té ofertes i idees, però no ha volgut donar noms. Quan reapareixerà?

 

Comentaris