María Teresa Campos: "És un bon moment per inventar contenidors ignífugs"

María Teresa Campos ha estat la convidada sorpresa de 'La Resistencia'. David Broncano ha rebut la presentadora amb honors, tot alabant la seva trajectòria televisiva. Després de més d'un any sense programa, María Teresa ha reaparegut a televisió per comentar les novetats sobre la seva vida i xerrar de tot una mica.

L'actualitat política mana i és per això que va ser inevitable preguntar-li sobre què pensa de la situació actual. El primer que va fer? Posar pels núvols a Pedro Sánchez: "Per dir alguna cosa bona, ara que es fiquen tant amb ell, dir que és el primer president espanyol que parla anglès. A més a més de com està de bo, que això no es pot negar".

I sobre els aldarulls i manifestacions a Catalunya, va dir quelcom? Doncs també, encara que sempre en clau d'humor i sense voler entrar en detall: "Ara és bon moment per inventar contenidors ignífugs. No és cap ximpleria, eh? És l'única cosa seriosa que t'he dit des que m'he assegut". 

María Teresa es va mostrar molt simpàtica i divertida en tot moment, i fins i tot va atrevir-se a criticar Broncano a la seva cara: "No entens res. No sé com has pogut arribar a tant. I a sobre amb dos premis Ondes! Si no s'entera d'una conversació normal!".

El va deixar sense paraules poc després, a més a més, quan va comentar la denúncia que ha fet recentment a un diari per publicar una notícia que feia pensar que havia mort: "No sé com vaig arribar a una cosa que no puc dir què posava, una cosa tipus 'María Teresa Campos l'ha palmat". Però la paraula era l'altra, la que comença per 'F'". Davant d'això, Broncano va voler dir la seva fent gala del seu humor característic: "F de follar?". Una broma de les seves que, sorprenentment, feia molta gràcia a la presentadora: "Això m'hauria agradat, noi".

 
María Teresa Campos i Broncano a 'La Resistencia'  Movistar+

 Movistar+

I d'aquí van passar a criticar que les dones amb caràcter estiguin mal vistes, ja que María Teresa recalca que en un home no és així. Broncano va voler defensar les dones amb personalitat: "A mi m'agrades les noies que es venen a dalt". El que donava ales a la convidada a respondre amb toc d'humor: "I a mi que els homes ho facin".

Una conversa divertida que ha mostrat la cara més simpàtica de María Teresa després de setmanes de silenci. Encara és un misteri si tornarà a presentar algun programa propi o no, caldrà esperar. 

Més informació
 

Comentaris