La ruptura de María Teresa Campos i Edmundo, per Whatsapp

María Teresa Campos i Edmundo Arrocet han acabat el 2019 separats, una ruptura sorprenent però esperada per molts que especulaven al respecte des de feia mesos. La parella estava envoltada en uns rumors de crisi que ara s'han confirmat, en un comunicat de la periodista en el qual confirmava que han decidit emprendre camins diferents.

Poc després es filtrava que els viatges a l'estranger recurrents de 'Bigote' han acabat cansant María Teresa, que s'hauria queixat que es trobava massa sola. Un motiu que no acabava de convèncer els seguidors de la parella, que volien més informació al respecte.

Doncs bé, avui a 'El programa de Ana Rosa' s'han donat més detalls. Les filles de María Teresa Campos han confessat que es troba molt afectada, una informació que ara agafa més pes. Per què? Perquè la col·laboradora Sandra Aladro ha explicat en exclusiva que va ser Edmundo qui va decidir unilateralment tallar la relació.

Sandra Aladro parla de la ruptura de Bigote i María Teresa Campos   Telecinco

Sandra Aladro parla de la ruptura de Bigote i María Teresa Campos /   Telecinco

 

"La decisió la pren de manera unilateral Edmundo el 29 de novembre, després de la celebració del seu aniversari. María Teresa no va anar-hi i ell li envia un missatge per trencar la relació. Ella volia que fos mitjançant una conversació cara a cara, però ell no accedeix després de sis anys de relació sentimental, viure amb ella i formar part de la seva vida", una decisió sorprenent que hauria afectat molt María Teresa.

Antonio Rossi ha afegit que la situació segueix sent complicada: "Ella li ha trucat en diverses ocasions i ell no li agafa. Ell segueix a Londres i sé que s'ha posat en contacte amb companys de María Teresa". Amb periodistes sí però no amb ella? Una ruptura que ha provocat que la comunicadora no comenci bé l'any nou.

Més informació
 

Comentaris