María Teresa Campos: "He plorat molt perquè Edmundo ho era tot per a mi"

Poc ha trigat María Teresa Campos en concedir la primera entrevista després de la ruptura amb Edmundo Arrocet. La parella ha decidit trencar després de sis anys junts, el que ha donat ales als periodistes del cor per interrogar-los sobre la causa de la ruptura. Què ha passat? Fins ara s'havia filtrat que la presentadora s'havia cansat dels viatges recurrents del xicot, qui alhora s'hauria enfadat perquè María Teresa no hauria acudit a la seva festa d'aniversari. S'havia dit que Edmundo havia enviat un Whatsapp a María Teresa en el que li deia que volia tallar, el que ara ella ha confirmat.

Ho ha fet en una entrevista a la revista '¡Hola!', la que suposa les seves primeres paraules després de confirmar que ja no estan junts. Ha volgut deixar clar que ara no el començarà a criticar, però això no impedeix que doni detalls sobre la ruptura: "No pretenc tampoc dir res dolent de la persona amb la qual he estat gairebé sis anys. Explicaré la realitat. Avui dia no em puc creure que no m'estimés". 

María Teresa Campos, a la portada de la revista '¡Hola!'

María Teresa Campos, a la portada de la revista '¡Hola!'

"Per Whatsapp em va dir adéu, que no el busqués ni el truqués perquè seria pitjor. No em sembla bé com ho ha fet. I sí, tanco la porta a la reconciliació. Que s'acabi Edmundo no significa que s'acabi el món", confessa.

 

Unes declaracions en les quals deixa clar que no ha estat fàcil: "He plorat molt perquè era la meva companyia. El meu amic, el meu amant, el meu tot". 

Edmundo Arrocet i María Teresa Campos

Edmundo Arrocet i María Teresa Campos / Europa Press

El còmic ha passat el Nadal a Londres, on es refugia davant la pressió de la premsa. Ara bé, sembla que ja estaria negociant una entrevista per donar la seva versió. 

Més informació
 

Comentaris