El fill d'Edmundo: “María Teresa va tenir un ictus per culpa del meu pare”

Alexis Ledgard segueix intentant apropar postures amb Edmundo Arrocet, el seu presumpte pare biològic, que no l'ha reconegut ni li ha ofert cap mena d'estima en tots aquests anys. L'ex de María Teresa Campos mai no ha parlat bé del seu fill, que ha ofert unes proves d'ADN envoltades de polèmica. Edmundo ara és notícia arran de la seva ruptura amb María Teresa Campos, que està donant lloc a un munt de rumors: el motiu de la separació? Una infidelitat?

'Look' ha parlat amb el fill il·legítim d'Edmundo, que vol deixar clar que el seu pare és un mentider: "M'ha mentit. Ell et diu allò que vols escoltar. M'ha passejat davant de la premsa fent-los creure que estava tot bé entre nosaltres. La veritat és que no s'ha apropat a mi i no m'ha volgut conèixer. El meu pare i jo ens podríem haver conegut abans, però ell no volia. Gràcies a la seva relació amb María Teresa, la premsa em va trobar. Quan vaig veure María Teresa, em va dir que s'alegrava molt que gràcies a ella ens haguéssim pogut conèixer i trobar".

Alexis, fill biològic d'Edmundo Arrocet   Europa Press

Alexis, fill biològic d'Edmundo Arrocet / Europa Press

"M'alegra una mica el que ha passat -la ruptura- perquè ella patia molt pels viatges d'Edmundo. És normal que estigui en tensió perquè mai no sabia què feia i jo no vull que María Teresa pateixi. M'encantaria veure-la i parlar amb ella perquè li explicaria una història d'Edmundo que no coneix i s'adonaria de com és en realitat", afegeix.

 
Edmundo Arrocet, en una entrevista amb Bertín Osborne   Telecinc

Telecinco

I d'aquí, a unes declaracions encara més dures: "Mentre Edmundo participava a 'Supervivientes', María Teresa Campos patia molt. Ho ha explicat Carmen Borrego a l'última entrevista. Ella deia que María Teresa va arribar a patir tant pel programa, que va patir un ictus derivat d'aquella tensió. Com diu Borrego, l'ictus li va donar per culpa d'Edmundo. Estic totalment d'acord. És molt seu i no explica les coses. Però la ruptura havia de passar perquè són persones molt diferents".

Més informació
 

Comentaris