Es filtra el motiu de la ruptura de María Teresa Campos i 'Bigote' Arrocet

Feia molt de temps que es rumorejava que la relació de María Teresa Campos i 'BigoteArrocet no passava pel seu millor moment. La presentadora i el còmic van començar a sortir fa gairebé sis anys, un temps en el qual s'han mostrat molt enamorats i units. Ara bé, aquests últims mesos han estat envoltats de rumors de crisi. Finalment s'han confirmat els pitjors pronòstics: han decidit seguir camins separats

La ruptura s'esperava, però no deixa de ser sorprenent. Han estat Terelu Campos i Carmen Borrego les encarregades de confirmar la notícia a 'Viva la vida'. Allà han llegit un comunicat escrit per la seva mare en el qual confirma que han decidit separar-se.

Edmundo Arrocet i María Teresa Campos

Edmundo Arrocet i María Teresa Campos / Europa Press

Van assegurar que María Teresa ho està passant molt malament i que està "molt fotuda". Ara bé, no van voler donar detalls sobre els motius de la ruptura. Qui sí que ho ha fet ha estat María Patiño a 'Socialité', el programa del cor que presenta el cap de setmana. 

 

Allà ha explicat que s'ha filtrat una de les causes de més pes en la seva separació: l'actitud de 'Bigote'. "La manera d'actuar d'Edmundo d'últimament ha acabat amb la paciència de María Teresa. Els viatges d'Edmundo a l'estranger aquests últims mesos han estat constants. Els feia en solitari i durant un temps llarg, el que feia sentir molt sola a María Teresa". 

La notícia de la separació ha enxampat el còmic a Londres, apartat de l'huracà mediàtic que ara els persegueix. Parlaran sobre la ruptura amb la premsa? Concediran alguna exclusiva o es mantindran en silenci? El temps ho dirà. 

Més informació
 

Comentaris