Ruptura sorpresa: María Teresa Campos se separa d'Edmundo Arrocet

María Teresa Campos ha emès un comunicat per fer oficial que ha trencat la relació amb Edmundo 'Bigote' Arrocet. Després de sis anys envoltats de rumors de separació, aquest cap de setmana s'ha confirmat que han decidit seguir camins separats. Així ho han anunciat a 'Viva la vida', el programa de Telecinco en el qual col·laboren les seves filles.

María Teresa Campos i Edmundo Arrocet  Europa Press

María Teresa Campos i Edmundo Arrocet / Europa Press

El còmic no ha passat el Nadal a casa de les Campos, tal com han explicat al programa. La filla de la presentadora, Terelu Campos, ha estat l'encarregada de llegir l'escrit: "Jo, Maria Teresa Campos, vull comunicar a través d'aquest programa una cosa relativa a la meva vida personal. Durant aquests anys de relació sentimental amb Edmundo Arrocet, s'ha especulat amb crisis i ruptures que eren infundades. Per això vull ser jo mateixa qui ara us comuniqui que les relacions duren més o menys en el temps. A vegades tota la vida, o com en el meu cas, gairebé sis anys".

"Vull manifestar per evitar qualsevol especulació que la nostra relació s'ha trencat recentment. Vull demanar-vos als companys i a les persones que m'estimen que em deixin viure amb tranquil·litat aquests moments tan difícils per mi. Us envio una abraçada de tot cor", finalitzava.

 
Terelu Campos i Carmen Borrego a 'Viva la vida'   Telecinco

Terelu Campos i Carmen Borrego a 'Viva la vida' /  Telecinco

La seva filla llegia les paraules visiblement emocionada, abans de comentar que la seva mare ho està passant molt malament: "Està fotuda. I sí, la separació va tenir lloc abans del 10 de desembre". Quina haurà estat la causa d'aquesta ruptura? Feia temps que es deia que no trigarien en tallar, però caldrà esperar per saber-ne els motius.

Més informació
 

Comentaris